Note 3-Her türlü yazılımsal sorun destek konusu

Sponsorlu Bağlantılar

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
Note 3-Her türlü yazılımsal sorun destek konusu
Arkadaslar yaklasik 4 aydir note 3 kullanmaktayim akliniza takilan her turlu soruya cevap vermeye calisirim donanimsal olmazsa sevinirim o konulari fazla anlamiyorumKullanimsal olarak en ince ayrintisina kadar cevap veririm

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
N9005 modelini yurtdışından aldım 4.4.2 çoktan çıktı ama bende güncelleme yok diyor acaba bütün 4G yani lte cihazlarına hiçbir zaman güncelleme gelmicek mi illa odinle mi rom atacam

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
Kiesle yuklemeyi denedin mi hic

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
Hacim odin o zaman kesin cozum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
N9005 modelini yurtdışından aldım 4.4.2 çoktan çıktı ama bende güncelleme yok diyor acaba bütün 4G yani lte cihazlarına hiçbir zaman güncelleme gelmicek mi illa odinle mi rom atacam
Eğer yurt dışında İmei kayıt ettirmeden getirdiyseniz buradan root ile attıysanız güncelleme asla gelmez eğer odin ile yüklerseniz imeiniz uçar (Nul/null) üzerine bir bardak soğut su çok iyi gidiyor

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Eğer yurt dışında İmei kayıt ettirmeden getirdiyseniz buradan root ile attıysanız güncelleme asla gelmez eğer odin ile yüklerseniz imeiniz uçar (Nul/null) üzerine bir bardak soğut su çok iyi gidiyor

Telefonu pasaporta kayıt ettim ve orjinal rus romu kurdum hat kapanmadı ve güncellemeler geliyor hiçbir sorun yok

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Telefonu pasaporta kayıt ettim ve orjinal rus romu kurdum hat kapanmadı ve güncellemeler geliyor hiçbir sorun yok
Ozaman Türkiye 4.4.2 romunu odin le kur sonraki güncellemeleri sorunsuz alırsın
Bendeki rom etl yani Çek Cumhuriyeti sonra Tr romunu kurup güncelleme aldım

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
Root edilmis olsa bile custom recovery yukleyip efs backup yaparTurkiye 4.4.2 romunda knox gelmis tetcih etme bence

vedat1966

vedat1966

Üye

Sizin için elzem değil ve hala stock rom kullanıyorsanız bekleyin. Güncellemeler parça parça verildiği için henüz telefonunuza gelmemiştir.

Root edilmiş ve artık custom olan telefonlar ancak odin ile güncelleme yapılabiliyor. Knox ise ayrı bir sorun.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Sizin için elzem değil ve hala stock rom kullanıyorsanız bekleyin. Güncellemeler parça parça verildiği için henüz telefonunuza gelmemiştir.

Root edilmiş ve artık custom olan telefonlar ancak odin ile güncelleme yapılabiliyor. Knox ise ayrı bir sorun.

şimdi ben orjinal rus romu kurdum diye otadan güncelleme alamıcak mıyım bunu mu demek istediniz mesela 4.4 3 çıktı ben onu kurmak için yine odinle mi uğraşacam ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şimdi ben orjinal rus romu kurdum diye otadan güncelleme alamıcak mıyım bunu mu demek istediniz mesela 4.4 3 çıktı ben onu kurmak için yine odinle mi uğraşacam ?
Hayır Rusya romunun çıkmasını beklemelisin belki türkiyeden önce belkide sonra alırsın

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Hayır Rusya romunun çıkmasını beklemelisin belki türkiyeden önce belkide sonra alırsın

anladım yani normal bir şekilde güncelleme çıkarsa telefondan yükleyebilirim sadece zamanı değişebilir

teşekkür ederim bilgi için

onur671996

Üye
galaxy note 3 telefon yurt disindan geldi bir kac gun sonra kapanacak. Evde bozuk samsung e250 var onun imei sini note 3 kopyalayabilir miyim.

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note 3 telefon yurt disindan geldi bir kac gun sonra kapanacak. Evde bozuk samsung e250 var onun imei sini note 3 kopyalayabilir miyim.
Dostum z3box ya da spt box isini gorur ama telefoncuya gitmen lazim

okaleli3

Üye
beyler benimde note 3 var ama google play store uygulaması güncellenmeli diyor ama bende google play açılıyor bu bahsetıgım hata clash of clans adlı oyunda diyor nasaıl guncelleye bilirim bide youtubenın uygulamasında

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
beyler benimde note 3 var ama google play store uygulaması güncellenmeli diyor ama bende google play açılıyor bu bahsetıgım hata clash of clans adlı oyunda diyor nasaıl guncelleye bilirim bide youtubenın uygulamasında
google play den uygulamalarima gir oradab aşağı in güncellemek istediğine tıkla güncelleye bas.

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
merhabalar, note 3 te youtube da bir video izlerken başka bir uygulamaya geçince video donuyor mu? Bende devam etmiyor ve çözümü varmı bilmiyorum.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
merhabalar, note 3 te youtube da bir video izlerken başka bir uygulamaya geçince video donuyor mu? Bende devam etmiyor ve çözümü varmı bilmiyorum.
Bazı uygulamalar çalışır bazıları çalışmaz mesela müzik , dosyalarım gibi uygulamalar altta çalışır

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt