Kiesle yuklemeyi denedin mi hic
Eğer yurt dışında İmei kayıt ettirmeden getirdiyseniz buradan root ile attıysanız güncelleme asla gelmez eğer odin ile yüklerseniz imeiniz uçar (Nul/null) üzerine bir bardak soğut su çok iyi gidiyorN9005 modelini yurtdışından aldım 4.4.2 çoktan çıktı ama bende güncelleme yok diyor acaba bütün 4G yani lte cihazlarına hiçbir zaman güncelleme gelmicek mi illa odinle mi rom atacam
Eğer yurt dışında İmei kayıt ettirmeden getirdiyseniz buradan root ile attıysanız güncelleme asla gelmez eğer odin ile yüklerseniz imeiniz uçar (Nul/null) üzerine bir bardak soğut su çok iyi gidiyor
Ozaman Türkiye 4.4.2 romunu odin le kur sonraki güncellemeleri sorunsuz alırsınTelefonu pasaporta kayıt ettim ve orjinal rus romu kurdum hat kapanmadı ve güncellemeler geliyor hiçbir sorun yok
N9005 modelini yurtdışından aldım 4.4.2 çoktan çıktı ama bende güncelleme yok diyor acaba bütün 4G yani lte cihazlarına hiçbir zaman güncelleme gelmicek mi illa odinle mi rom atacam
Sizin için elzem değil ve hala stock rom kullanıyorsanız bekleyin. Güncellemeler parça parça verildiği için henüz telefonunuza gelmemiştir.
Root edilmiş ve artık custom olan telefonlar ancak odin ile güncelleme yapılabiliyor. Knox ise ayrı bir sorun.
Hayır Rusya romunun çıkmasını beklemelisin belki türkiyeden önce belkide sonra alırsınşimdi ben orjinal rus romu kurdum diye otadan güncelleme alamıcak mıyım bunu mu demek istediniz mesela 4.4 3 çıktı ben onu kurmak için yine odinle mi uğraşacam ?
Hayır Rusya romunun çıkmasını beklemelisin belki türkiyeden önce belkide sonra alırsın
Dostum z3box ya da spt box isini gorur ama telefoncuya gitmen lazimgalaxy note 3 telefon yurt disindan geldi bir kac gun sonra kapanacak. Evde bozuk samsung e250 var onun imei sini note 3 kopyalayabilir miyim.
google play den uygulamalarima gir oradab aşağı in güncellemek istediğine tıkla güncelleye bas.beyler benimde note 3 var ama google play store uygulaması güncellenmeli diyor ama bende google play açılıyor bu bahsetıgım hata clash of clans adlı oyunda diyor nasaıl guncelleye bilirim bide youtubenın uygulamasında
Bazı uygulamalar çalışır bazıları çalışmaz mesela müzik , dosyalarım gibi uygulamalar altta çalışırmerhabalar, note 3 te youtube da bir video izlerken başka bir uygulamaya geçince video donuyor mu? Bende devam etmiyor ve çözümü varmı bilmiyorum.
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım.merhabalar, note 3 te youtube da bir video izlerken başka bir uygulamaya geçince video donuyor mu? Bende devam etmiyor ve çözümü varmı bilmiyorum.