Note 3-Her türlü yazılımsal sorun destek konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım.
Youtube ekran kapanırsa bile durur hatta akıllı ekran modu açıksan gözünü ayırdığın an durur mesela altta youtube den müzik dinlemek için ben multi windowu kullanıyorum biraz ekran küçülüyor ama önemli değil
Bkz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben çoklu pencere özelliği için demiştim @JellyBeanci

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar, note 3 te youtube da bir video izlerken başka bir uygulamaya geçince video donuyor mu? Bende devam etmiyor ve çözümü varmı bilmiyorum.
o zaman s-penle kalem penceresinden youtube acip istediginiz gibi video izlemeye devam edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

m ismail

m ismail

Üye
s a bende kitkat 4.4.2 yüklü ama beğenmedim android 4.3 e geri nasıl dönerim acaba?

fat01

Üye
selam. note3 4.4.2 kullanıyorum. türkçe karakter sorunu yaşıyorum mesaj yazarken. 160 tan bi anda 70 oluyor karakter sayısı. çözüm bir türlü bulsmadım. giriş modu işe yaramıyor bu arada.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
selam. note3 4.4.2 kullanıyorum. türkçe karakter sorunu yaşıyorum mesaj yazarken. 160 tan bi anda 70 oluyor karakter sayısı. çözüm bir türlü bulsmadım. giriş modu işe yaramıyor bu arada.
o tüm cihazlarda mevcut size özgü bir şey değil maalesef türkçe karakterlerde bu sorun var.

35mustafa

35mustafa

Üye
Telefonumun bildirim ışıgı yanmiyor bildirim geldiginde veya sarz oldugunda yardim edermisiniz

Üst Alt