ozaman o yanssanyi orjinalin çipi siyah oluyor sizinki beyazdır heralde bide 4.4 güncellemesi yaptıysanız 4.4 le çip sorgulaması geldi orjinal olmayan ve samsungdan lisans almayan çipler çalışmayacak50 Tl Ye aldım bende. :/
ne alaka yaBu dediklerini yaptıktan sonra ha Not3 kullanmış arkadaş ha 3310 ..![]()
4.3 bende ki 4.4 güncellemesi ni telefon üzerinden mi yapacağım yoksa Kies üzerinden mi güncelleme kontrolü yaptığımda herhangi bir güncelleme bulamıyor..ozaman o yanssanyi orjinalin çipi siyah oluyor sizinki beyazdır heralde bide 4.4 güncellemesi yaptıysanız 4.4 le çip sorgulaması geldi orjinal olmayan ve samsungdan lisans almayan çipler çalışmayacak
Formatı nasıl yapacağım?Bi formatla duzelecekmi bi bak
güncelleme türkiyeye daha gelmedi de çipte sorun olabilir üstünü bi sil bende yan sanayi alacaktım başta düzgün çalışmadı ara ara çalışıp çalışmıyodu ondan orjinal aldım sanırım doğru yapmışım4.3 bende ki 4.4 güncellemesi ni telefon üzerinden mi yapacağım yoksa Kies üzerinden mi güncelleme kontrolü yaptığımda herhangi bir güncelleme bulamıyor..
Formatı nasıl yapacağım?

Geldi dediler.?güncelleme türkiyeye daha gelmedi de çipte sorun olabilir üstünü bi sil bende yan sanayi alacaktım başta düzgün çalışmadı ara ara çalışıp çalışmıyodu ondan orjinal aldım sanırım doğru yapmışım![]()
kim dedi ? henüz tr ye gelmedi diğer ülkelerde başladıGeldi dediler.?
Knox u açtım ama sonradan kaldırdım normal bir şekilde s health i durdurup güncelleme kaldır yapayım mı?Şu s healt ı devre dışı bırak kilolu deilsen ilk işim bu oldu benimHangout normal mesaj uygulaması telefonun mesaj bölümüyle aynı knox u sakın açıp kurma bide
Bu 3310 da ne telefonmuş,koca Note3 ile bile kıyaslanıyorBu dediklerini yaptıktan sonra ha Not3 kullanmış arkadaş ha 3310 ..![]()

Reis oBu 3310 da ne telefonmuş,koca Note3 ile bile kıyaslanıyor![]()

USB modunda TV ye bağlayamıyor muyuz TV ye telefonu yada nasıl yapacağım bulamadım bir türlü USB modunuYokmu bilen biri?