Öneri Note 3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Kılıfı ne kadara aldınız orjinali 129 tl ben aldım sorun yasamıyorum aşırı ısınmada sadece ağır uygulamalarda oluyor normal kullanımda hiç isinmiyor

mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
50 Tl Ye aldım bende. :/

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Bi formatla duzelecekmi bi bak

Türe

Türe

Üye
Bende de var isinma sorunu.

alical33

alical33

Üye
50 Tl Ye aldım bende. :/
ozaman o yanssanyi orjinalin çipi siyah oluyor sizinki beyazdır heralde bide 4.4 güncellemesi yaptıysanız 4.4 le çip sorgulaması geldi orjinal olmayan ve samsungdan lisans almayan çipler çalışmayacak

mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
ozaman o yanssanyi orjinalin çipi siyah oluyor sizinki beyazdır heralde bide 4.4 güncellemesi yaptıysanız 4.4 le çip sorgulaması geldi orjinal olmayan ve samsungdan lisans almayan çipler çalışmayacak
4.3 bende ki 4.4 güncellemesi ni telefon üzerinden mi yapacağım yoksa Kies üzerinden mi güncelleme kontrolü yaptığımda herhangi bir güncelleme bulamıyor..
Bi formatla duzelecekmi bi bak
Formatı nasıl yapacağım?

alical33

alical33

Üye
4.3 bende ki 4.4 güncellemesi ni telefon üzerinden mi yapacağım yoksa Kies üzerinden mi güncelleme kontrolü yaptığımda herhangi bir güncelleme bulamıyor..
Formatı nasıl yapacağım?
güncelleme türkiyeye daha gelmedi de çipte sorun olabilir üstünü bi sil bende yan sanayi alacaktım başta düzgün çalışmadı ara ara çalışıp çalışmıyodu ondan orjinal aldım sanırım doğru yapmışım :D

• Beğen
Tepkiler: mgg44
Türe

Türe

Üye
güncelleme türkiyeye daha gelmedi de çipte sorun olabilir üstünü bi sil bende yan sanayi alacaktım başta düzgün çalışmadı ara ara çalışıp çalışmıyodu ondan orjinal aldım sanırım doğru yapmışım :D
Geldi dediler.?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Şu s healt ı devre dışı bırak kilolu deilsen ilk işim bu oldu benimHangout normal mesaj uygulaması telefonun mesaj bölümüyle aynı knox u sakın açıp kurma bide

mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Şu s healt ı devre dışı bırak kilolu deilsen ilk işim bu oldu benimHangout normal mesaj uygulaması telefonun mesaj bölümüyle aynı knox u sakın açıp kurma bide
Knox u açtım ama sonradan kaldırdım normal bir şekilde s health i durdurup güncelleme kaldır yapayım mı?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Güncellemeyi kaldır sonra devre dışı bırak

• Beğen
Tepkiler: mgg44
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benimde şarj rezalet onun dışında her şey premium :)

mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tv ye bağlayamıyorum bilen varmı?

mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
USB modunda TV ye bağlayamıyor muyuz TV ye telefonu yada nasıl yapacağım bulamadım bir türlü USB modunuYokmu bilen biri?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
Hiç deneyen arkadaş yokmu LG Plasma TV görmüyor USB modunu nasıl açacağım Note 3 ünNote 3 USB moduna nasıl alınıyor arkadaşalr

Üst Alt