Öneri Note 3 ekran kilidi sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 ekran kilidi sorunu.
Merhaba arkadaşlar konu yanlış yerdeyse affola. Öncelikle tam sorunmu bilemiyorum ama ben ekstradan lock screen programı indirdiğimde çift kilit ekranı oluyor. Sistem kilit ekranını kaldıramıyorum yani kilit ayarları kısmında hiçbiri diye bir seçenek yok. Buyrun resmi ;

Bu bir sorun mu bilemiyorum ama nasıl hallolucak bu bir bilgisi olan var mı ?

xmustx

xmustx

Üye
cihazda bu böyle.yani sorun yok.zaten güç tuşuna yada home tuşuna bastığında ekran ışığı yanar elini sürtünce normal ekran açılır.lock screen kullanma amacın nedir ?

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Çeşitlilik diyelim. Daha hoş olan lock screen uygulamaları mevcut tabii bu şahsi düşüncem. Hiç kilit olmaması kötü bi durum açıkçası benim için.

xmustx

xmustx

Üye
5800 tarzı bi ekran kilidi olsa iyi olurdu.note 3 te bu tarz yok ama en azından diğer androıd telefonlar gibi kilit simgesi ekranda belirmiyo.suluboya efektimiz var :)

• Beğen
Tepkiler: RowneSM
RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
5800 tarzı bi ekran kilidi olsa iyi olurdu.note 3 te bu tarz yok ama en azından diğer androıd telefonlar gibi kilit simgesi ekranda belirmiyo.suluboya efektimiz var :)
Kesinlikle. Bir yerde üstünlüğümüz varken diğer tarafta sanki bir eksiğimiz var gibi :)

Üst Alt