Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

alical33

Üye
    Konu Sahibi
note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı
kitkat sürümü note 3 için kies üzerinden polonyada başladı şuan n9005 için indirilebilir durumda yakında global dağıtıma başlanacak

Android 4.4.2 KitKat ile Galaxy Note 3'ün kilit ekranına eklenen ve iPhone'daki kamera kısa yolunu andıran yeni kamera tuşu dikkat çekiyor.
Animasyonların hızlandırıldığı ve bu sayede tuş kilidinin daha hızlı açıldığı bu güncelleme ile ayrıca, performans ve stabilite artışı, beyaz renginin hakim olduğu bir bildirim çubuğu ve kablosuz yazıcı desteği cihaza ekleniyor.

Tepkiler: afineday2die
güzel samsung yeni cihazlarına desteğe başladı s3'e bekliyorum

alical33

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah en yakın zamanda S3 ede note 3 ede gelir

Ah ah 4.3 güncellemeyw benzemez inşallah

.caner.

Üye
S4 e bekliyoruz

Tepkiler: esmeran3

Anil-D

Üye
4.4 geliyor hoba

Tepkiler: alical33

LimePie

Üye
bu ayın sonunda yada şubatın başında s4lere geliyormuş sabırsızlıkla bekliyorum

Tepkiler: esmeran3

Anil-D

Üye
Servis cürük bataryayi değistiriyor haberiniz olsun

KD1907

Üye
Galaxy S4 e note 3 ten daha önce gelicekmiş. Ocak ayının sonlarında veya şubat ayının başlarında telefonunuzu 4.4 kitkata güncelleyebilirsiniz beyler Ayrıca S4 için söylüyorum performan ve pil ömrü artışı varmış 64 bit e geçilecekmiş ve güncelleme çok stabilmiş heryerde böyle yazıyor inşallah doğrudur

büyük sabırsızlıkla bekliyoruz inş yine hayal kırıklığı yaratmaz....
!

Tepkiler: KD1907

alical33

Üye
    Konu Sahibi
64 bite geçmesi için işlemcinin 64 bit olması lazım

Tepkiler: abdurrahmancam
Abi telefonun gelmesini bekliyorum çok guzel telefon bi elime geçsin varya uygulamaya boğucam onu

alical33

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yakın zamanda gelir

Abi telefon Turkcell'e sözleşme yaptık şirket olarak istanbuldan belge gelmeden telefonları vermiyorlarmış sınır oldum valla

Anil-D

Üye
4.4 geliyor ayin sonunda

Anil-D

Üye
Evet dogrudur hocam