Tavsiye Note 3 Alıcam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
Arkadas android den bikmis kardesmm :) imkan olsa da bi versem eline aleti. Note 3 e bi baksan da ole sallasan keske :)) bu benm 4. Android telefonum ve 3 tanesi samsung tu. Inannir msn turgutilbars kardesm solediklernin sadece 1i geldi basima o da cok dusurmemdi. Ki zaten o da benm hatalarm hep.. insan msj yazarken zewk alir mi telefonundan?? Ben note 3 le aliyorum kardesm. Titresimle geri bildirimi actgnda sanki darbuka caliyomusum gbiii ::):)
hepsinden ote root olmadan hafiza kartina tasiycan yaw uygulamayi. Oyle ki 25 gb kullanilabilir alan olmasina ragmen..
siz üst düzey kovaliyosunuzdur belki anlarm ksbuk ederm saygi da duyarm da. Bunlar benim icin harika dostuummm :))

Espirisi bi yana note 3 cok iyi bi cihaz. Tek elle bile kullaniyossn yahuuu :)) 3 e 5 e bakma kardes
Al bu telefonu sen all :))

• Beğen
Tepkiler: silentattack

turbocore35

turbocore35

Üye
android mi aman aman uzak dursun heleki samsung mu o hepten uzak dursun .:D.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
wonder kullanıyorum.rehberde takılma bile yaşamadım bu zamana kadar.hemde bendeki kısıtlı rame ragmen.
:) doğru olabilir kardeşim galaxy wonder i biliyorum. Ama sen hfızayı doldurmadıysan konuşmak kolay tabi :) arkadaşımda vardı hepsi 10-12 tane uygulamaydı. Ben sormadan dedi ki biz senin kadar uygulama yükleyemiyoruz. Android donuyor abi diyordu. :)

matchless

matchless

Üye
lumıa 900 kullanıyordum . satıp 41mp lumıa 1020 almaya karar verdım. bekledm bekledım moskovada satısa cıkdı benım oldugum sehıre bır ay sonra gelıcek dedıler bende gıttım s4 aldım s4 den bayagı memnunum. kı samsung ve androıd en son tercıhımdı herzaman ) ama kullanınca kullanıslı ve gusel bır cıhaz oldugunu gordumkı note 3 s4 den ıyıdır dıye dusunuyorum

silentattack

silentattack

Üye
9005 modeli için sim kilidi açma yöntemleri çıktıysa ki bence mutlaka çıkmıştır 9005 modelini yurtdışından getirtmeni öneririm

mehmettech

mehmettech

Üye
Kimse samsung, android vsvs kötü demesin bu çoğu şey kullanıcıya bağlı, kullanıcı ney ise telefon odur....

fk555897

fk555897

Üye
Samaung Galaxy Note 3 çok güzel bir telefon. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum.

Artles

Artles

Üye
Note 2 kullanıyorum ve suan bu satırları yazarken 1'2 saniye sonra düşüyor ekrana donanim ne olursa olsun illa şişme yapıyor ha hakkini vererek içini kurcalayarak her fonksiyonunu kullanıp hakkini verenler yok mu var onlara lafım yok ama benim bundan sonra tek tercihim apple. toplam 2100e bana mal olan cihaz simdi 1000 lira etmiyo.. samsung mu allah korusun

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Ahhh kardeşim ahhh hevesinş kırmak istemiyorum ama iphone kullandıysan samsung u beğenmezsin sana yüzde 100 garanti veriyorum ben şunu söyleyeyim. O kadar özelliğin ne kadarını kullanaaksın onu bi sor kendine.s3 kullandım androidden soğudum kim bana samsung dese Allah belasını versin diyorum. Aldığın zaman yaşacağım muhtemel sıkıntılar. Telefon ve rehbere geç girmeler,çoklu mesaj gönderme sıkıntısı,kamera en ufak sarsıntıda flulaşabilir. Home tuşuna bastığın takdirde widgetler bazen olacakkş 4-5saniyede anca gelecek,samsungun övdüğü çoğu şey zaten pratikde işe yaramıyor. Ekrana bakınca ekranın kapanması gibi. Telefonu çok sık düşürecek olman. Ekranın kırılma potansiyelinin yüksek olması.Kapanmaya zorla hataları bence touchwizde çom olur çünkü ram şişer bakarsın. Dokunduğun şeyler çok çok geç gelir. Dahası telefonu açıp kapamak ne kadar hoşuna gider. Bunları sor kendine. Bence kendine htc one al veya forumlarda iyisi ile kötüsü ile yorumları dinle. Lg2 de olabilir. Bu arada telefonu satmaya kalkınca çok zarar edersin samsungda. Ben iphone4s kullanıyorum 64 gb jb çıkmadığı ve ekranın küçük gelmesi yüzünden androide mi geçsem düşüncesi sardı ama s3 den sonra tedbirli davranıyorum. Bütün tekno forumlarda araştırma yapıyorum. Umarım faydalı olmuşumdur. Sevgiler saygılar.

Iphone benim için çok kötü bir deneyim oldu onu satıp parasıyla bilgisayar aldım S3 e döndüm sattığım için pişman olmadım çünkü ben widget kullanıyorum iphone de yok ve ana ekran diye bir yer yok hani ayarlarda resim bile olmaması benim hoşuma gitmemişti zaten cihaza ısınamadım görüntülü konuşmak istedim ama konuşamadım sebebi ise karşı taraftada iphone olması gerekiyormuş ki bu çok saçma bana göre. Dayanıklılık testi izlemiştim Note 3 ün ekranı kırılmadı iphone ekranı kırıldı.

Ram şişme konusu cihazda 3 Gb RAM var.

Rehber geç açılıyor diyorsun doğru bu gerçekten benim ilk başlarda S3 ten soğutan bir unsurdu ama sonradan sorun etmedim.

Note 2 de rehberin geç açılma gibi sorunu yoktu doğal olarak Note 3 tede böyle bir sorun olmayacak.

Telefonu açıp kapama kısmına gelince ben S3 daha zorlayarak kapattığımı hatırlamıyorum sadece bazı oyunlarda oyundan atıyordu ve nadiren uygulama çalışmayı durdurdu diyordu
telefonu kapatıp açmak zorunda kaldığımı hatırlamıyorum.

Yorumun için teşekkür ederim LG düşündüm ama tasarımı falan hoşuma gitmedi bugün dışarı çıktığımda bi elime alıp inceleyeceğim.

Htc one çok güzel ama Note 3 kadar performanslı değil sanırım S4 ün biraz gerisinde kalıyor testlerde.

Ben testlerin yalancısıyım.

Yorumun için teşekkür ederim.
Pazara kadar bekleyeceğim burdaki yorumlara göre alacağım.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Iphone benim için çok kötü bir deneyim oldu onu satıp parasıyla bilgisayar aldım S3 e döndüm sattığım için pişman olmadım çünkü ben widget kullanıyorum iphone de yok ve ana ekran diye bir yer yok hani ayarlarda resim bile olmaması benim hoşuma gitmemişti zaten cihaza ısınamadım görüntülü konuşmak istedim ama konuşamadım sebebi ise karşı taraftada iphone olması gerekiyormuş ki bu çok saçma bana göre. Dayanıklılık testi izlemiştim Note 3 ün ekranı kırılmadı iphone ekranı kırıldı.

Ram şişme konusu cihazda 3 Gb RAM var.

Rehber geç açılıyor diyorsun doğru bu gerçekten benim ilk başlarda S3 ten soğutan bir unsurdu ama sonradan sorun etmedim.

Note 2 de rehberin geç açılma gibi sorunu yoktu doğal olarak Note 3 tede böyle bir sorun olmayacak.

Telefonu açıp kapama kısmına gelince ben S3 daha zorlayarak kapattığımı hatırlamıyorum sadece bazı oyunlarda oyundan atıyordu ve nadiren uygulama çalışmayı durdurdu diyordu
telefonu kapatıp açmak zorunda kaldığımı hatırlamıyorum.

Yorumun için teşekkür ederim LG düşündüm ama tasarımı falan hoşuma gitmedi bugün dışarı çıktığımda bi elime alıp inceleyeceğim.

Htc one çok güzel ama Note 3 kadar performanslı değil sanırım S4 ün biraz gerisinde kalıyor testlerde.

Ben testlerin yalancısıyım.

Yorumun için teşekkür ederim.
Pazara kadar bekleyeceğim burdaki yorumlara göre alacağım.

Htc one için android'in iosu diyorlar.İstiyorsan gösterebilirim. İphone kullananlar söylüyor bunu iphoneyardım da açtım bu konuyu s3 yüzünden htc one alamıyorum inan. Emin olsaydım Allah biliyor ya one alırdım androidde bence en iyisi genel klasmanda özellikle stabilite de.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas android den bikmis kardesmm :) imkan olsa da bi versem eline aleti. Note 3 e bi baksan da ole sallasan keske :)) bu benm 4. Android telefonum ve 3 tanesi samsung tu. Inannir msn turgutilbars kardesm solediklernin sadece 1i geldi basima o da cok dusurmemdi. Ki zaten o da benm hatalarm hep.. insan msj yazarken zewk alir mi telefonundan?? Ben note 3 le aliyorum kardesm. Titresimle geri bildirimi actgnda sanki darbuka caliyomusum gbiii ::):)
hepsinden ote root olmadan hafiza kartina tasiycan yaw uygulamayi. Oyle ki 25 gb kullanilabilir alan olmasina ragmen..
siz üst düzey kovaliyosunuzdur belki anlarm ksbuk ederm saygi da duyarm da. Bunlar benim icin harika dostuummm :))

Espirisi bi yana note 3 cok iyi bi cihaz. Tek elle bile kullaniyossn yahuuu :)) 3 e 5 e bakma kardes
Al bu telefonu sen all :))

Teşekkür ederim.

android mi aman aman uzak dursun heleki samsung mu o hepten uzak dursun .:D.

Sebebini söylersen daha çok aydınlatmış olursun beni.
Teşekkür ederim.

lumıa 900 kullanıyordum . satıp 41mp lumıa 1020 almaya karar verdım. bekledm bekledım moskovada satısa cıkdı benım oldugum sehıre bır ay sonra gelıcek dedıler bende gıttım s4 aldım s4 den bayagı memnunum. kı samsung ve androıd en son tercıhımdı herzaman ) ama kullanınca kullanıslı ve gusel bır cıhaz oldugunu gordumkı note 3 s4 den ıyıdır dıye dusunuyorum

Teşekkür ederim.

9005 modeli için sim kilidi açma yöntemleri çıktıysa ki bence mutlaka çıkmıştır 9005 modelini yurtdışından getirtmeni öneririm

Bu benim için çok zor hem garantisi olmayacak cihazın.
Teşekkür ederim.

Kimse samsung, android vsvs kötü demesin bu çoğu şey kullanıcıya bağlı, kullanıcı ney ise telefon odur....

Teşekkür ederim.

Samaung Galaxy Note 3 çok güzel bir telefon. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim.

Note 2 kullanıyorum ve suan bu satırları yazarken 1'2 saniye sonra düşüyor ekrana donanim ne olursa olsun illa şişme yapıyor ha hakkini vererek içini kurcalayarak her fonksiyonunu kullanıp hakkini verenler yok mu var onlara lafım yok ama benim bundan sonra tek tercihim samsung.. toplam 2100e bana mal olan cihaz simdi 1000 lira etmiyo.. samsung mu allah korusun

Bu konuda haklısın 1700 Tl ye aldığım 32Gb S3 ü 700 TL ye satıcam.
Bide bu fiyat uygunmu yoksa ucuzamı veriyorum?
Htc one için android'in iosu diyorlar.İstiyorsan gösterebilirim. İphone kullananlar söylüyor bunu iphoneyardım da açtım bu konuyu s3 yüzünden htc one alamıyorum inan. Emin olsaydım Allah biliyor ya one alırdım androidde bence en iyisi genel klasmanda özellikle stabilite de.

Kardeş tereddütte bıraktın şimdi note 3 ile one
arasında bırakıyorsun beni :(

Teşekkür ederim.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Teşekkür ederim.

Sebebini söylersen daha çok aydınlatmış olursun beni.
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Bu benim için çok zor hem garantisi olmayacak cihazın.
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Bu konuda haklısın 1700 Tl ye aldığım 32Gb S3 ü 700 TL ye satıcam.
Bide bu fiyat uygunmu yoksa ucuzamı veriyorum?

Kardeş tereddütte bıraktın şimdi note 3 ile one
arasında bırakıyorsun beni :(

Teşekkür ederim.
Ben sana açtığım konuların resimlerini atıcam bekle hele...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia lumia 1520 al kardeş bu gün tanıtıldı telefon bir incele istersen
buyrun biraz özellikleri
Windows Phone 8 GDR3
• 6” fullHD 1080p LCD, ClearBlack, güneş ışığı da okunabilirlik, Super sensitive dokunmatik, Gorilla Glass 2
• PureView 20 MP, ZEISS optics,OIS, 2x kayıpsız zoom, oversampling, çift LED flash
• Video 1080p @ 30 fps fullHD video ve OİS
• 4G LTE
• Nokia Music
• Free global HERE Maps ve HERE Drive+, HERE Transit
• Microsoft Office
• Qualcomm Snapdragon 800 (2.2GHz Quad Core)
•2gb rem, 32gb hafıza, 20.7mp camera
• 3400 mAh dahili Wireless şarj
• Sarı, Siyah, parlak kırmızı
ve Beyaz renk seçenekleri
buyrun resim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasanabi
turgutilbars

turgutilbars

Üye
nokia lumia 1520 al kardeş bu gün tanıtıldı telefon bir incele istersen
buyrun biraz özellikleri
Windows Phone 8 GDR3
• 6” fullHD 1080p LCD, ClearBlack, güneş ışığı da okunabilirlik, Super sensitive dokunmatik, Gorilla Glass 2
• PureView 20 MP, ZEISS optics,OIS, 2x kayıpsız zoom, oversampling, çift LED flash
• Video 1080p @ 30 fps fullHD video ve OİS
• 4G LTE
• Nokia Music
• Free global HERE Maps ve HERE Drive+, HERE Transit
• Microsoft Office
• Qualcomm Snapdragon 800 (2.2GHz Quad Core)
•2gb rem, 32gb hafıza, 20.7mp camera
• 3400 mAh dahili Wireless şarj
• Sarı, Siyah, parlak kırmızı
ve Beyaz renk seçenekleri
buyrun resim

Kardeşim kaç kilo bu :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt