Tavsiye Note 3 Alıcam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Alıcam ?
Merhaba arkadaşlar...

Ben NOTE 3 almaya karar verdim.
Ama Türkiyeye farklı işlemci vermesi canımı sıktı.

1-Bu snapdragon 800 ile bizim ülkemize verdiği exynos 5 octa ile arasında ne kadar fark var uygulamalarda oyunlarda vs.

2-Bide 4K video çekemiyormuş bizim ülkemizdeki bunu güncelleme ile vericekmi Samsung?

3-Oyunlarda ısınma problemi olurmu exynos da çok ısınma oluyormuş doğrumu?

4-Bu cihazı alırsam hata edermiyim?

5-Türkiye ye neden snapdragon 800lü modelini vermiyor?

Çok soru sordum biliyorum ama alıp almama arasında çok kaldım yardımlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim.

İyi akşamlar.
İyi forumlar.

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
korkma korkma all :) 10 numara cihaz :)

caglar b

caglar b

Üye
Tek pişmanlığın büyüklüğü olacaktır onun hariçi sıkıntı yaşamazsın. Snapdragonlu versiyonunun türkiyede satılmayış sebebi 4g olmaması tabi snapdragonlusu daha makbul

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
walla buyuklugude pısmanlık olmaz bence. cok ıyı cıhaz akrdesm. sabahtan berı dusmedı elımden azalan sarj %25 desem ınanır mısın? öle ama ciddennn

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Isinma problemi varmiş doğrumu.
Buyukluk sikinti degil s3 bile kucuk geliyo

caglar b

caglar b

Üye
walla buyuklugude pısmanlık olmaz bence. cok ıyı cıhaz akrdesm. sabahtan berı dusmedı elımden azalan sarj %25 desem ınanır mısın? öle ama ciddennn
Note 2 de batarya konusunda iyiydi bunu note 3 ile ileri seviyeye taşıdılar, ama bence çok büyük cihaz taşıması zor olur

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Merhaba arkadaşlar...

Ben NOTE 3 almaya karar verdim.
Ama Türkiyeye farklı işlemci vermesi canımı sıktı.

1-Bu snapdragon 800 ile bizim ülkemize verdiği exynos 5 octa ile arasında ne kadar fark var uygulamalarda oyunlarda vs.

2-Bide 4K video çekemiyormuş bizim ülkemizdeki bunu güncelleme ile vericekmi Samsung?

3-Oyunlarda ısınma problemi olurmu exynos da çok ısınma oluyormuş doğrumu?

4-Bu cihazı alırsam hata edermiyim?

5-Türkiye ye neden snapdragon 800lü modelini vermiyor?

Çok soru sordum biliyorum ama alıp almama arasında çok kaldım yardımlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim.

İyi akşamlar.
İyi forumlar.
Daha once iphone kullandiysan note 3 seni rahatsız edebilir çünkü samsungun androidi kötü oluyor yani demek istediğim Touchwiz arayüzu berbat

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
4k video cekmesi guncelleme ile olmaz donanimsal bir sey.zaten ne kadar gerekli onu bilemem.

boran9999

boran9999

Üye
Bende Note3 almayı düşünüyordum sizin gibi donanıma takıldım Samsung TR yi aradım N9002 ve N9005 modellerinin Türkiyeye gelmeyeceğini söylediler tercihimi başka bir snapdragon800 lü markadan yana kullandım Sebebi çok basit. Neden 2 farklı donanımla piyasaya sürüldüğü idi sanırım bunuda anladım seçiminden dolayı hiçte pişman değilim.Full HD bir ekranınız var ise Snapdragon800,Andreo330 ve Krait400 kombinasyonu olmadan bu gün için verim almak sanırım zor olacak sanırım. İyi forumlar

silentattack

silentattack

Üye
cihazı aldım ben ısınma, donma, kasma gibi sorunlar kesinlikle olmaz. cihazda tek eksik nokta ekran büyüklüğü ha bide ppi si s4 den biraz düşük büyüklüğünden dolayı

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
aslında iphone 5s alıcaktım başta ama iphone 5 kullandıktan sonra vaz geçtim bu yüzden NOTE 3 almayı düşündüm.

Alıcam bakalım inşallah pişman olmam bi sorun varsa cihazda lütfen bildirin ama bu samsung un ayrıcalığı çok canımı sıkıyor.

Invoke

Invoke

Üye
4K güncelleme ile gelmez
Performansta önemli farklar yok
Exynos kodları gizli tutulduğundan rom desteği az olur.
Avrupaya da exynoslu model veriliyor, diye biliyorum. (?)
Samsunga kalmış istese buraya da verirdi snap800 lü modeli, vermedi. 4g degil ki tek fark, lg ile sony nasıl snap 800 verito :p
Güzel cihaz, bence. Hayırlı olsun.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu pazar aliyorum ama son bi sorum olucak S3 kadar gidermi şarj ı

boran9999

boran9999

Üye
Note3 de 3200 mAh batarya mevcut üretici firma 420 saat bekleme süresi 21 saat konuşma süresi veriyor. S3 te ise 2100 mAh batarya mevcut 590 saat bekleme 21 saat konusma süresi veriliyor Yanlız S3 kullandım 12 saati gecmedi batarya performansı Note3 kullanan arkadaşların verecekleri bilgiler çok daha fazla aydınlatıcı olur sizi. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

ozakin70

ozakin70

Üye
Almadan once bi yerde incelemeni tavsiye ederim her ne kadar ozellikler iyide olsa sonucta bu bi özel eşya tasarım ve kullanimda önemli şimdiden hayırlı olsun

hasanabi

hasanabi

Üye
Bende Note3 almayı düşünüyordum sizin gibi donanıma takıldım Samsung TR yi aradım N9002 ve N9005 modellerinin Türkiyeye gelmeyeceğini söylediler tercihimi başka bir snapdragon800 lü markadan yana kullandım Sebebi çok basit. Neden 2 farklı donanımla piyasaya sürüldüğü idi sanırım bunuda anladım seçiminden dolayı hiçte pişman değilim.fu ll HD bir ekranınız var ise Snapdragon800,Andreo330 ve Krait400 kombinasyonu olmadan bu gün için verim almak sanırım zor olacak sanırım. İyi forumlar
Siz hangi telefonu tercih ettiniz acaba ?

turgutilbars

turgutilbars

Üye

Ahhh kardeşim ahhh hevesinş kırmak istemiyorum ama iphone kullandıysan samsung u beğenmezsin sana yüzde 100 garanti veriyorum ben şunu söyleyeyim. O kadar özelliğin ne kadarını kullanaaksın onu bi sor kendine.s3 kullandım androidden soğudum kim bana samsung dese Allah belasını versin diyorum. Aldığın zaman yaşacağım muhtemel sıkıntılar. Telefon ve rehbere geç girmeler,çoklu mesaj gönderme sıkıntısı,kamera en ufak sarsıntıda flulaşabilir. Home tuşuna bastığın takdirde widgetler bazen olacakkş 4-5saniyede anca gelecek,samsungun övdüğü çoğu şey zaten pratikde işe yaramıyor. Ekrana bakınca ekranın kapanması gibi. Telefonu çok sık düşürecek olman. Ekranın kırılma potansiyelinin yüksek olması.Kapanmaya zorla hataları bence touchwizde çom olur çünkü ram şişer bakarsın. Dokunduğun şeyler çok çok geç gelir. Dahası telefonu açıp kapamak ne kadar hoşuna gider. Bunları sor kendine. Bence kendine htc one al veya forumlarda iyisi ile kötüsü ile yorumları dinle. Lg2 de olabilir. Bu arada telefonu satmaya kalkınca çok zarar edersin samsungda. Ben iphone4s kullanıyorum 64 gb jb çıkmadığı ve ekranın küçük gelmesi yüzünden androide mi geçsem düşüncesi sardı ama s3 den sonra tedbirli davranıyorum. Bütün tekno forumlarda araştırma yapıyorum. Umarım faydalı olmuşumdur. Sevgiler saygılar.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Ahhh kardeşim ahhh hevesinş kırmak istemiyorum ama iphone kullandıysan samsung u beğenmezsin sana yüzde 100 garanti veriyorum ben şunu söyleyeyim. O kadar özelliğin ne kadarını kullanaaksın onu bi sor kendine.s3 kullandım androidden soğudum kim bana samsung dese Allah belasını versin diyorum. Aldığın zaman yaşacağım muhtemel sıkıntılar. Telefon ve rehbere geç girmeler,çoklu mesaj gönderme sıkıntısı,kamera en ufak sarsıntıda flulaşabilir. Home tuşuna bastığın takdirde widgetler bazen olacakkş 4-5saniyede anca gelecek,samsungun övdüğü çoğu şey zaten pratikde işe yaramıyor. Ekrana bakınca ekranın kapanması gibi. Telefonu çok sık düşürecek olman. Ekranın kırılma potansiyelinin yüksek olması.Kapanmaya zorla hataları bence touchwizde çom olur çünkü ram şişer bakarsın. Dokunduğun şeyler çok çok geç gelir. Dahası telefonu açıp kapamak ne kadar hoşuna gider. Bunları sor kendine. Bence kendine htc one al veya forumlarda iyisi ile kötüsü ile yorumları dinle. Lg2 de olabilir. Bu arada telefonu satmaya kalkınca çok zarar edersin samsungda. Ben iphone4s kullanıyorum 64 gb jb çıkmadığı ve ekranın küçük gelmesi yüzünden androide mi geçsem düşüncesi sardı ama s3 den sonra tedbirli davranıyorum. Bütün tekno forumlarda araştırma yapıyorum. Umarım faydalı olmuşumdur. Sevgiler saygılar.
wonder kullanıyorum.rehberde takılma bile yaşamadım bu zamana kadar.hemde bendeki kısıtlı rame ragmen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt