İstek Note 3 Alacağim Her Türlü Oyun-Uygulama-Aksesuar Önerileriniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehmettech

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
yav bişey sorayım, mesela gta san veya vb oynuyoruz, mesela gmd elite konusunda elitede 10 dakika real racing oynayınca.%2sarj falan gidiyormuş, bu note 3 te de başıma gelirmi yoksa genel olarakmı öyle :)

Invoke

Invoke

Üye
Yüksek grafikli oyun şarj yer tabi ama Note 3'ün bataryası daha güçlü.10 dakikada %2 şarj iyi bir değer değil mi? Bu kadar gittiğine emin misin?
:D :kop2: o kadar da yüzsüz değiliz :D

Zaten yüzüne söylemiyorum. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve mehmettech
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Note 3 5.7'ekrana sahip ama 3200 mAh bataryası var. Discovery elite 5.5' 2500 mAh bataryaya sahip. Kağıt üzerinde Note 3 daha avantajlı gibi görünüyor ancak uzun süreli kullanımda 2 cihazı da kullanmadan bilemeyiz. Mesela Touchwiz arayüzünde senden habersizce altta gizli çalışan uygulamalar vardır ve uygulamalarda işlemciyi sürekli bir şekilde çalıştırıp yorar. Elite'de bu durum nasıl bilmiyorum. Ama mutlaka yazılımsal iyileştirmeler de vardır. Bana göre Note 3 daha avantajlı gibi.

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Hm...
Bende öyle düşünüyodum :)

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kullanınca anlarsın. Ben biraz kullandım şarj göstergesine dikkat etmedim ama cihaz gayet akıcıydı.

0MG90

0MG90

Üye
Hybrid gold kılıflar çok güzelmiş :D Telefon alınca bende alırım bir tane :D Burada pahalı ama Aliexpress de 10-15 dolar bir şey

*4 dolarmış :D

Son düzenleme:
  • Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya:)
Şu an telefonunuzda kullandığınız veya onerdiginiz uygulamalar varmı

Invoke

Invoke

Üye
Aynen ya:)
Şu an telefonunuzda kullandığınız veya onerdiginiz uygulamalar varmı

Zaten android kullanmıyor musun? :DMX Player Pro /Youtube/SuperTube Pro / TuneIn Radio Pro / PlayerPro
Tureng / Wallbase / Quickoffice

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
şimdiki telefon SAMSUNG ama androidli değil :(
öneri içinde :teşekkür:

Invoke

Invoke

Üye
Root Explorer/ CPU Z /LightBulb

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim çok yardımcı oldun :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bence note 3 alma o touchwiz olduğu surece o binlerce saçma Samsung uygulamari yada malzeme kalitesi çok kotu olduğu için alma

Invoke

Invoke

Üye
Yerine ne alsın?

Z1 ? Ekran kötü ve neredeyse Note 3 kadar büyük cihaz ekran 5".

G2 ? G2'nin malzeme kalitesi daha iyi diyemez kimse. Yorumları okuyorum da bir kaç kez bir kaç kişiden gördüm G2'nin arayüzü iyi, Nexus 5 çok sade, diyorlar. Kusura bakmayın ama bana sorarsanız G2'nin arayüzü hiç de iyi değil. Cıvık dandirik bir arayüz. Bana göre tabi. Zevkler ve renkler meselesi. Siz beğenebilirsiniz. Lafı şuraya bağlayacağım, ben şahsen Note 3'ün Touchwiz'ini G2'nin arayüzüne tercih ederim.

Z2 zaten piyasada yok, M8 de öyle. HTC One? Eskide kaldı, hepsinden düşük donanımlı cihaz. S5'in zaten lafını bile etmeye gerek yok.

Ki Note 3 donanımlı bir cihaz. Kaleminden cartundan curtundan bahsediyorum.

Ayrıca zaten hediye geliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, mehmettech ve Tr_SERGEN
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yerine ne alsın?

Z1 ? Ekran kötü ve neredeyse Note 3 kadar büyük cihaz ekran 5".

G2 ? G2'nin malzeme kalitesi daha iyi diyemez kimse. Yorumları okuyorum da bir kaç kez bir kaç kişiden gördüm G2'nin arayüzü iyi, Nexus 5 çok sade, diyorlar. Kusura bakmayın ama bana sorarsanız G2'nin arayüzü hiç de iyi değil. Cıvık dandirik bir arayüz. Bana göre tabi. Zevkler ve renkler meselesi. Siz beğenebilirsiniz. Lafı şuraya bağlayacağım, ben şahsen Note 3'ün Touchwiz'ini G2'nin arayüzüne tercih ederim.

Z2 zaten piyasada yok, M8 de öyle. HTC One? Eskide kaldı, hepsinden düşük donanımlı cihaz. S5'in zaten lafını bile etmeye gerek yok.

Ki Note 3 donanımlı bir cihaz. Kaleminden cartundan curtundan bahsediyorum.

Ayrıca zaten hediye geliyormuş.
Lgnin arayuzu samsunga gore daha stabil. Kasa kalitesi LG daha iyi bence ama o arka deri gibi kapagin ayri bir havasi var. Yine kendi bilir ama küçük ekran sorun olmassa z1 compact öneririm ekran sikintidiz olmuş bu sefer

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Hediye olduğu için değiştiremem. :)
Aslında gelmesini istiyorum, touchwiz kullanırim begenmez isem cm falan yüklerim :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
CM yüklersen Note'un anlamı kalmaz. :D

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi