Invoke
Üye
Bana note 3 alan akrabam olsun sevinçten telefonu kırarım.
Doğru konuşmak gerekirse bana note 3 alan akrabam olsa, "madem bilmiyorsun parayı ver de biz alak" gibisinden söylenirdim. 
Bana note 3 alan akrabam olsun sevinçten telefonu kırarım.
Doğru konuşmak gerekirse bana note 3 alan akrabam olsa, "madem bilmiyorsun parayı ver de biz alak" gibisinden söylenirdim. 
![]()
o kadar da yüzsüz değiliz 
![]()
o kadar da yüzsüz değiliz
![]()

Aynen ya
Şu an telefonunuzda kullandığınız veya onerdiginiz uygulamalar varmı
MX Player Pro /Youtube/SuperTube Pro / TuneIn Radio Pro / PlayerProSende sağol bide ben alsaydımGüzelmiş yaw ... sağolasın![]()

Lgnin arayuzu samsunga gore daha stabil. Kasa kalitesi LG daha iyi bence ama o arka deri gibi kapagin ayri bir havasi var. Yine kendi bilir ama küçük ekran sorun olmassa z1 compact öneririm ekran sikintidiz olmuş bu seferYerine ne alsın?
Z1 ? Ekran kötü ve neredeyse Note 3 kadar büyük cihaz ekran 5".
G2 ? G2'nin malzeme kalitesi daha iyi diyemez kimse. Yorumları okuyorum da bir kaç kez bir kaç kişiden gördüm G2'nin arayüzü iyi, Nexus 5 çok sade, diyorlar. Kusura bakmayın ama bana sorarsanız G2'nin arayüzü hiç de iyi değil. Cıvık dandirik bir arayüz. Bana göre tabi. Zevkler ve renkler meselesi. Siz beğenebilirsiniz. Lafı şuraya bağlayacağım, ben şahsen Note 3'ün Touchwiz'ini G2'nin arayüzüne tercih ederim.
Z2 zaten piyasada yok, M8 de öyle. HTC One? Eskide kaldı, hepsinden düşük donanımlı cihaz. S5'in zaten lafını bile etmeye gerek yok.
Ki Note 3 donanımlı bir cihaz. Kaleminden cartundan curtundan bahsediyorum.
Ayrıca zaten hediye geliyormuş.