Ayricz bu marka takintisi
T10 a samsung yazip satsalar onuda alirsin
S4 mini nin nexus 4 u gecmesi samsung un benchmarklarda cihazin icine kurdugu bi yazilim sayesinde butun gucunu kullanmasindan geliyor.
Ayrica cikmamistelefon nasil daha kotu olabiliyor.Ben benchmark testleri ve mesut cevik in yorumlari uzerinden konusuyorum

Kardesim donanimina bakiyorum note 3 z1 g2 hepsinden iyi degilmi? YaniHayır, T10'a Samsung yazıp satsalar almam. Samsung'u sevmiyorum çünkü.
S4 Mini tüm gücünü kullansa ne olur ki? Donanım, yazılım büsbütün her şey belli zaten... Kendi kendine overclock mu yapıyor yoksa? Sen kendin çıkmamış telefon için "Z1 ve Note 3'ten daha iyi" deyince mantıklı oluyor da, ben "özellikler bu şekilde gelecekse Z1 ve Note 3 bundan daha iyi" deyince mantıksız mı oluyor? Tekrar söylüyorum Benchmark falan boş iş. Benchmark'ta Galaxy Note 3'ü eğer geçemeseydi "benchmarklar yalan" diyecektin. Fakat Note 3'ü geçtiği için Benchmarklar doğru, değil mi?
Edit: Şunu da ekleyeyim tekrar: Ne marka takıntım var, ne de GM düşmanlığım var. Hatta Discovery Elite gelsin belki ben bile alabilirim. Ben sadece Note 3 ve Z1'den daha iyi denmesine kızıyorum.

Bir sorun var oda telefonun kendisini kullanmadan güvenmem mesela ben note 2 almadan önce hiç benchmark sonuçlarına bakmadım karşılaştırma videolarını hepsini inceledim ve arkadaşımdaki note 2 baya kurcaladim öyle aldımKardesim donanimina bakiyorum note 3 z1 g2 hepsinden iyi degilmi? Yani![]()
Kardesim donanimina bakiyorum note 3 z1 g2 hepsinden iyi degilmi? Yani![]()
Hocam 2.parti acli versiyon gelwcek dendi cihazin cikis suresini uzatmadiklari icinÇok kötü değil?S800 çok iyi bir çipset. Bu yorumların sebebi hep önce 8974AC sonra 8974 ile gelecek denmesi
![]()
Discovery nin stabilitesi ve sarj suresine bakilirsa cok kotu olacagini sanmiyorumBir sorun var oda telefonun kendisini kullanmadan güvenmem mesela ben note 2 almadan önce hiç benchmark sonuçlarına bakmadım karşılaştırma videolarını hepsini inceledim ve arkadaşımdaki note 2 baya kurcaladim öyle aldım
GM Elite bildiğim kadarıyla s800 ve adreno 330 var bunlar çok kötü değil ama yazılım ve stabilite acaba nasıl sarj hızlı mı bitiyor ısınıyor mu bunları benchmark ve videolardan anlayamayız ama kötü bir cihaza benzemiyor
Yanı sıra Samsung LG ve Sony adı çıkmış kaliteli mallar üreten firmalar buna kimse aksini söylemez ama bildiğimiz üzere Teknoloji şans işi aynı banttan çıkan iki ürün birbirinden farklı olabilir ve hatta o ürünü aldığın güne lanet edebilirsin ve o firmanın tüm ürünleri senin gözünde artık hiçbirşey ifade etmeye bilir
Cikmamis cihazin kalitesini nerden biliyorsun cok merak ediyorumSadece donanıma bakılmamalı, yazılım ve malzeme kalitesi de önemli. Fakat illa sadece donanıma bakacaksak yine de diğerlerinden pek üstün değil. G2 ve Z1'den sadece RAMi daha yüksek (ki zaten 2GB RAM yetiyor), Note 3 ile ise aynı diyelim. Fakat işin içine yazılım ve kalite de girerse tabi ki Z1, G2 ve Note 3, Elite'in çok üstünde.
ustun yani yok diyorsunda cebinde kalan 800 liragi hesaba katmiyorsun onuda gectim elite lite al sadece ram 2 al sana digerleriyle esit oldu foyatida 900 tl 1100 tl cebinde kaldi 
Cikmamis cihazin kalitesini nerden biliyorsun cok merak ediyorumustun yani yok diyorsunda cebinde kalan 800 liragi hesaba katmiyorsun onuda gectim elite lite al sadece ram 2 al sana digerleriyle esit oldu foyatida 900 tl 1100 tl cebinde kaldi
![]()