Telefon Tavsiyesi Note 3 4g mi Xperia z1 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aslında n9000 dede 4g var ama 9005de s800 işlemci ve yanında adreno GPU ile gelmesi büyük avantaj olur

Invoke

Invoke

Üye
Kimse de GM düşmanlığı yok, marka takıntımız da yok. Olanı söylüyoruz. Cihaz gelince görürsünüz. Her ay güncelleme mümkün değil. Ne olur? Her ay bir şeyleri düzenleyip gönderirler belki. Ufak tefek bugları fixlemek için yayınlananları güncellemeden sayarsak...
Cihaza kimse kötü demedi. Ön yargılı konuşmaktansa istersen Elitin ana konusundaki yorumlarıma bak. Hiç kötü demedim. F/P ürünü.
Ayrıca tekrar söylüyorum benchmarklara takılmayın.

• Beğen
Tepkiler: M.F.E ve GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ayricz bu marka takintisi
T10 a samsung yazip satsalar onuda alirsin
S4 mini nin nexus 4 u gecmesi samsung un benchmarklarda cihazin icine kurdugu bi yazilim sayesinde butun gucunu kullanmasindan geliyor.
Ayrica cikmamistelefon nasil daha kotu olabiliyor.Ben benchmark testleri ve mesut cevik in yorumlari uzerinden konusuyorum

Hayır, T10'a Samsung yazıp satsalar almam. Samsung'u sevmiyorum çünkü.

S4 Mini tüm gücünü kullansa ne olur ki? Donanım, yazılım büsbütün her şey belli zaten... Kendi kendine overclock mu yapıyor yoksa? Sen kendin çıkmamış telefon için "Z1 ve Note 3'ten daha iyi" deyince mantıklı oluyor da, ben "özellikler bu şekilde gelecekse Z1 ve Note 3 bundan daha iyi" deyince mantıksız mı oluyor? Tekrar söylüyorum Benchmark falan boş iş. Benchmark'ta Galaxy Note 3'ü eğer geçemeseydi "benchmarklar yalan" diyecektin. Fakat Note 3'ü geçtiği için Benchmarklar doğru, değil mi? :)

Edit: Şunu da ekleyeyim tekrar: Ne marka takıntım var, ne de GM düşmanlığım var. Hatta Discovery Elite gelsin belki ben bile alabilirim. Ben sadece Note 3 ve Z1'den daha iyi denmesine kızıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
alical33

alical33

Üye
Kesinlikle 9005

• Beğen
Tepkiler: M.F.E
anilari35

anilari35

Üye
Hayır, T10'a Samsung yazıp satsalar almam. Samsung'u sevmiyorum çünkü.

S4 Mini tüm gücünü kullansa ne olur ki? Donanım, yazılım büsbütün her şey belli zaten... Kendi kendine overclock mu yapıyor yoksa? Sen kendin çıkmamış telefon için "Z1 ve Note 3'ten daha iyi" deyince mantıklı oluyor da, ben "özellikler bu şekilde gelecekse Z1 ve Note 3 bundan daha iyi" deyince mantıksız mı oluyor? Tekrar söylüyorum Benchmark falan boş iş. Benchmark'ta Galaxy Note 3'ü eğer geçemeseydi "benchmarklar yalan" diyecektin. Fakat Note 3'ü geçtiği için Benchmarklar doğru, değil mi? :)

Edit: Şunu da ekleyeyim tekrar: Ne marka takıntım var, ne de GM düşmanlığım var. Hatta Discovery Elite gelsin belki ben bile alabilirim. Ben sadece Note 3 ve Z1'den daha iyi denmesine kızıyorum.
Kardesim donanimina bakiyorum note 3 z1 g2 hepsinden iyi degilmi? Yani :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bir sorun var oda telefonun kendisini kullanmadan güvenmem mesela ben note 2 almadan önce hiç benchmark sonuçlarına bakmadım karşılaştırma videolarını hepsini inceledim ve arkadaşımdaki note 2 baya kurcaladim öyle aldım
GM Elite bildiğim kadarıyla s800 ve adreno 330 var bunlar çok kötü değil ama yazılım ve stabilite acaba nasıl sarj hızlı mı bitiyor ısınıyor mu bunları benchmark ve videolardan anlayamayız ama kötü bir cihaza benzemiyor

Yanı sıra Samsung LG ve Sony adı çıkmış kaliteli mallar üreten firmalar buna kimse aksini söylemez ama bildiğimiz üzere Teknoloji şans işi aynı banttan çıkan iki ürün birbirinden farklı olabilir ve hatta o ürünü aldığın güne lanet edebilirsin ve o firmanın tüm ürünleri senin gözünde artık hiçbirşey ifade etmeye bilir

Invoke

Invoke

Üye
Çok kötü değil? :blink: S800 çok iyi bir çipset. Bu yorumların sebebi hep önce 8974AC sonra 8974 ile gelecek denmesi:ah

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Cihaz şuanın amiral gemi modelleri arasında çok kötü değil anlamında kullandım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Sadece donanıma bakılmamalı, yazılım ve malzeme kalitesi de önemli. Fakat illa sadece donanıma bakacaksak yine de diğerlerinden pek üstün değil. G2 ve Z1'den sadece RAMi daha yüksek (ki zaten 2GB RAM yetiyor), Note 3 ile ise aynı diyelim. Fakat işin içine yazılım ve kalite de girerse tabi ki Z1, G2 ve Note 3, Elite'in çok üstünde.

Türe

Türe

Üye
Note 3

anilari35

anilari35

Üye
Çok kötü değil? :blink: S800 çok iyi bir çipset. Bu yorumların sebebi hep önce 8974AC sonra 8974 ile gelecek denmesi:ah
Hocam 2.parti acli versiyon gelwcek dendi cihazin cikis suresini uzatmadiklari icin
Bir sorun var oda telefonun kendisini kullanmadan güvenmem mesela ben note 2 almadan önce hiç benchmark sonuçlarına bakmadım karşılaştırma videolarını hepsini inceledim ve arkadaşımdaki note 2 baya kurcaladim öyle aldım
GM Elite bildiğim kadarıyla s800 ve adreno 330 var bunlar çok kötü değil ama yazılım ve stabilite acaba nasıl sarj hızlı mı bitiyor ısınıyor mu bunları benchmark ve videolardan anlayamayız ama kötü bir cihaza benzemiyor

Yanı sıra Samsung LG ve Sony adı çıkmış kaliteli mallar üreten firmalar buna kimse aksini söylemez ama bildiğimiz üzere Teknoloji şans işi aynı banttan çıkan iki ürün birbirinden farklı olabilir ve hatta o ürünü aldığın güne lanet edebilirsin ve o firmanın tüm ürünleri senin gözünde artık hiçbirşey ifade etmeye bilir
Discovery nin stabilitesi ve sarj suresine bakilirsa cok kotu olacagini sanmiyorum
Sadece donanıma bakılmamalı, yazılım ve malzeme kalitesi de önemli. Fakat illa sadece donanıma bakacaksak yine de diğerlerinden pek üstün değil. G2 ve Z1'den sadece RAMi daha yüksek (ki zaten 2GB RAM yetiyor), Note 3 ile ise aynı diyelim. Fakat işin içine yazılım ve kalite de girerse tabi ki Z1, G2 ve Note 3, Elite'in çok üstünde.
Cikmamis cihazin kalitesini nerden biliyorsun cok merak ediyorum :) ustun yani yok diyorsunda cebinde kalan 800 liragi hesaba katmiyorsun onuda gectim elite lite al sadece ram 2 al sana digerleriyle esit oldu foyatida 900 tl 1100 tl cebinde kaldi :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cikmamis cihazin kalitesini nerden biliyorsun cok merak ediyorum :) ustun yani yok diyorsunda cebinde kalan 800 liragi hesaba katmiyorsun onuda gectim elite lite al sadece ram 2 al sana digerleriyle esit oldu foyatida 900 tl 1100 tl cebinde kaldi :)

Discovery de aslında Gionee marka olduğu için ordan biliyorum. Pek fark olmaz. Evet 800 lirayı hesaba katmıyorum çünkü o 800 lirayı da ekleyince donanım+yazılım+kalite üçlüsünün bulunduğu bir cihaz alıyorsun. Fakat 800 lirayı koymayıpta Elite alırsan sadece donanıma para vermiş oluyorsun. Elite sence Note 3'ün yazılım özelliklerine yetişebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: M.F.E

Üst Alt