Evet N9005 modeli4G dediğiniz model N9005 mi oluyor?
Evet N9005 modeli
Note 3 n9000 modelide var o daha ucuz o mu yoksa Z1 mi? 3g li versyonla Z1 in fiyati ayniAl gitsin. 4.4 ile arayüzde iyileştirmeler de olacak herhalde.
Note 3 n9000 modelide var o daha ucuz o mu yoksa Z1 mi? 3g li versyonla Z1 in fiyati ayni
Discovery elite derim ben hem paran cebinde kalir hem cihazin daha iyi olur hemde her ay guncelleme alirsin

Yurtdisindayim 600$ civari Z1 ve ve n9000 500$N9005 kaç lira ki?
Yurtdisindayim 600$ civari Z1 ve ve n9000 500$

Nexus 5 in fiyatini sormadim ama oda 500$ civaridir herhaldeİkisi arasından ben olsam Note 3 N9005 alırdım, dersem yalan olur. Ben olsam Z1 alırdım ama N9005 öneriyorum.
Nexus 5 32GB kaç dolar? Düşünmüyor musunuz?
N
Nexus 5 in fiyatini sormadim ama oda 500$ civaridir herhalde
Discovery elite derim ben hem paran cebinde kalir hem cihazin daha iyi olur hemde her ay guncelleme alirsin
1.si he1 ay guncelleme vereceklerini kendileri soylediler 2.si benchmark sonuclari cikti acik ve net note3 den daha iyi ama bu gm dusmanligi nedir anlamiyorum
Ayricz bu marka takintisiHer ay güncelleme almaz ve çıkmamış bir cihaz için "Z1 ve Note 3'ten daha iyi" diyemeyiz. Eğer o yazılan özelliklerle gelse yine de Note 3 ve Z1'den iyi olamaz. Gionee nereee, Sony ve Samsung nere?
S4 mini nin nexus 4 u gecmesi samsung un benchmarklarda cihazin icine kurdugu bi yazilim sayesinde butun gucunu kullanmasindan geliyor.Kendileri söylese ne olur? Her marka söz veripte sözünü tutmayabiliyor, Microsoft dahil. Ayrıca benchmark sonuçları ile bir şey belirlenmez. Hala inanıyor musunuz benchmark saçmalığına? S4 Mini neden benchmark testinde Nexus 4'ü geçiyor açıklar mısın? Nesi daha iyi? Son olarak GM düşmanlığımız falan yok. Sadece Discovery Elite'in, Xperia Z1 ve Galaxy Note 3'ten iyi olmadığını söyledim.