Haber Note 3 4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 4.4
Arkadaşlar Samsung ne zaman vericek bu güncellemeyi bazı firmalar başladı diye duydum ?

PriZm

PriZm

Üye
bu ay sonu* deniliyor

*Başlıkta Note 2 yazıyor sandım. :D

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
ocak sonu diye biliyorum
Android 4.4 KitKat güncellemesini alacak Samsung telefonları

• Samsung Galaxy S3 (Mart 2014)
  • Samsung Galaxy S4 (Ocak 2014)
  • Samsung Galaxy Note 2 (Mart 2014)
  • Samsung Galaxy Note 3 (Ocak 2014)

omeremre23

omeremre23

Üye
Peki ne gibi özellikler sunacak bu güncelleme bilen varmı?

BurakTura

BurakTura

Üye
adamlar daha 4.3ü vermediler oda buyuk bir ihtimal bu ayin sonuna verirler. 4.4u mart ayinda vermeleri imkansiz eger verirlersede bir mucize gibi birsey olur herhalde (note2 icin konusuyorum)

Anil-D

Anil-D

Üye
Note 3 4.3 le de güzel kardesim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
işiniz samsunga kaldıysa :D beklemek farz

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Anil-D

Anil-D

Üye
Ocak sonunda baslar subatta aliriz

Anil-D

Anil-D

Üye
Android 5,mi

manguru022

manguru022

Üye
4.4 bircok bakımdan cok üstün olacak.. Yani öyle tanıtıldı bize ama samsung süpriz yapmayı ve bastan savma güncellemeri göndermeyi cok seviyor. Gene eminim stabilize bir güncelleme olmuyacak

onur-1984

onur-1984

Üye
Ben rusya rom'u yükledim.Çok hızlanacak diyorlar ama pek de bir fark göremedim.4.4 de orjinal samsung olmayan kapaklar kullanılamıyor.Yan sanayi kapak aldıysanız çalışmayacak.Bluetooth kulaklık denedim, onlarda sıkıntı yok, kulaklık orjinal olmasa da çalışıyor.4.4'den 4.3'e dönüş çok zor bilginiz olsun.

MaxipmaN

Üye
Ben rusya rom'u yükledim.Çok hızlanacak diyorlar ama pek de bir fark göremedim.4.4 de orjinal samsung olmayan kapaklar kullanılamıyor.Yan sanayi kapak aldıysanız çalışmayacak.Bluetooth kulaklık denedim, onlarda sıkıntı yok, kulaklık orjinal olmasa da çalışıyor.4.4'den 4.3'e dönüş çok zor bilginiz olsun.
4.3 gayet hızlı 5.0 değil ki arada uçurum olsun

alical33

alical33

Üye
Rusya Roma 25 mb falan güncelleme geldi artık yan sanayide çalışıyor denedim

yunus1309

yunus1309

Üye
Note 2 ikin 4.4 çıktı fakat yükleyemedim arkadaşlar yükleyebilen varmi?

yunus1309

yunus1309

Üye
Hayır sabah telefonu kies3 e bağladım uyari geldi yeni sürüm diye youtube dan baktım 4.4 kitkat güncellemesi gelmiş fakat yükleme sırasında sürekli hata verdi. Benim cihaz orjinal halde rom falan yok o yüzden yüklemede sorun olmus olabilir mi?

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Hayır sabah telefonu kies3 e bağladım uyari geldi yeni sürüm diye youtube dan baktım 4.4 kitkat güncellemesi gelmiş fakat yükleme sırasında sürekli hata verdi. Benim cihaz orjinal halde rom falan yok o yüzden yüklemede sorun olmus olabilir mi?
4.4 gelmesi zor sammobile dan kontrol et

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.4 gelince ne gibi özellik gelecek kimse söylemiyor biri s4 ten bahsediyor biri note 2 den konu başlığı niye note 3 anlayamadım???

yunus1309

yunus1309

Üye
Youtube daki videolarda yüklenmiş halde cihazlar var