Note 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
Note 2
Arkadaşlar dün samsunga ve media markt a gittim samsunda note 2 1799 TL ve media da 1689 du.Samsungcu flip cover hediye verecegini ve biraz program yükleyecegini söledi navigasyon vb. Dedi . arkadaşlar bugn kesin alcam telefonu samsungun yükledikleri paralı mı yoksa ücretsiz mi nerden almalıyım? Samsungun yükledigi progları bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Normal fiyatı 1600-1700tl arası zaten paralı uygulamaları internetten yüklersin bedava boşuna 100tl fark ödeme...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Media markttan alacağına 100 Tl fazla ver samsung dan al daha iyi. Zaten o verecekleri flip cover bir çok yerde pahalı satılıyor.

aleranol

aleranol

Üye
Samsungdan al daha iyi. Sana uygulama yukleyecegini soyleyen adamla tanışmak istiyorum.

Babaulino

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kararımı verdim vatan computer'da 1699 TL ye alıcam yanındada bi flip cover kap alıcam 60 TL ye 1759 TL ye gelmiş olucak 40 TL bana kalıcak işte bu akşam almaya gidicem allah izin verirse :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Arkadaşlar kararımı verdim vatan computer'da 1699 TL ye alıcam yanındada bi flip cover kap alıcam 60 TL ye 1759 TL ye gelmiş olucak 40 TL bana kalıcak işte bu akşam almaya gidicem allah izin verirse :)

Hayırlı olsun güle güle kullan :evet:

alenkolik

alenkolik

Üye
Ben mediamarkttan aldim 1799 tlye. 60 tl kilifa verdim 30 tl de ekran jelatini. 1800 u buldu. Pismanmiyim asla. Yalnız tlefonun menşeine dikkat et. Ucuza alayim derken ince nuanslardan da feragat etme. Uretim yeri Kore olsun. Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt