4 ile mi takas etmis iyi oku. Her cihaz 4 gibi değil.Stabillik miip4 kullananlar iyi bilir…
Bence değmemiş o tasaka Note 2ni ozlersin
Sen ios stabilli demissin bende ios stabilliginden bahsettim4 ile mi takas etmis iyi oku. Her cihaz 4 gibi değil.
YooNote 2 şarj ömrü açısından tartışılmaz ama günümüze göre geride kaldı.
hangi anlamdaiPad 2'imde iOS 7 yüklü ve bunu kullanmadan anlayamazsın. Kullandıysan da çin malıdır o.Sen ios stabilli demissin bende ios stabilliginden bahsettim![]()
Snapdragon 800 ile karşılaştırdığımızda.Yoohangi anlamda
ip4 aldin mi eline hic ?iPad 2'imde iOS 7 yüklü ve bunu kullanmadan anlayamazsın. Kullandıysan da çin malıdır o.
Evet akrabamın var ve abartılacak bir şeyi yok. Kimseye de bir şeyi inandırmak gibi zorunluluğum da yok.ip4 aldin mi eline hic ?
Evet akrabamın var ve abartılacak bir şeyi yok. Kimseye de bir şeyi inandırmak gibi zorunluluğum da yok.
sanmam özleyeceğimi note 2 de 3100 mah pil olmasına rağmen iphone 5 ile aynı dayanıyor pilleri hem çok sıkmıştı samsung arayüzü kaç yıldır baydı artık takas ettiğim adamda iphone dan bıkmışStabillik miip4 kullananlar iyi bilir…
Bence değmemiş o tasaka Note 2ni ozlersin
karşılıklı oldu
iPhone 5 ile değişmek BANA GÖRE mantıksız ama 5s olsaydı değişilebilirdi.
internette çok dayanıklı note2 iphone 5 ile kapıştırayım bi ara kardeşimde var ip5sanmam özleyeceğimi note 2 de 3100 mah pil olmasına rağmen iphone 5 ile aynı dayanıyor pilleri hem çok sıkmıştı samsung arayüzü kaç yıldır baydı artık takas ettiğim adamda iphone dan bıkmış![]()
karşılıklı oldu
iphone 5 ile note 2 piyasasına bi bak telefoncu sıfır gibi note 2i me 650 tl saydı bence gayet mantıklı bi takas oldu iphone 5 piyasasına göre bu arada 5s 1500 kusur 2.elleri üste para vermem yani
henüz 1 gün kullanma şansı yakaldım ama şarjı note2 ile hemen hemen aynı saat gece 10 a doğru %15 %20lerde kalıyodu şuan iphone 5 tede öyleinternette çok dayanıklı note2 iphone 5 ile kapıştırayım bi ara kardeşimde var ip5
note2de uygulamaları kapatmak lazım durmaya zorla muhabbeti yani güç tasarrufunda olmazsa note2 baya sömürürhenüz 1 gün kullanma şansı yakaldım ama şarjı note2 ile hemen hemen aynı saat gece 10 a doğru %15 %20lerde kalıyodu şuan iphone 5 tede öyle
600 tlye alir ertesi gun 1000 tl ye rafa koyar...Note 2 nin 2.elleri 900-1000 tl arası değişiyor.Telefoncular herzaman kazıklama peşindedir.Aklınızda bulunsun.