Note 2 vs Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 vs Lumia 920
Merhaba arkadaşlar, yine bir karşılaştırma ile karşı karşıyayız :)

Başlıkta da belirttiğim gibi bu iki telefon arasında kaldım. Eskiden olsa kafadan Note 2 derdim fakat geçen gün telefoncuya gittiğimde Lumia'nın dayanıklığı kafamı karıştırdı :angry:

Biraz incelediğimde Lumia kamera, ekran ve dayanıklılık olarak ön plandaymış.

Fakat Note 2'de hayallerimi süsleyen bir telefon. Özellikleri mükemmel. Ses kontrolü olması ise harika.

Fiyatları ise hemen hemen aynı :( Ne yapsam bilemiyorum.

Not: Birde Note 2'de yüz tanıma sistemi var mı? Lumia'da var mı?

Berk E.

Üye
920 cidden kamera ve dayaniklilik olarak Note 2 den ustun WP8 in marketide artik gelisiyor ama karsida Note2 var buyuk ekran S-Pen daha fazla uygulama bana gore Note 2 secmenin dogru oldugunu gosterir ama birde bu iki cihaza sahip olmayaninda yorumunu degerlendirin

MrExpert

MrExpert

Üye
note2 al l920 öyle abartıldığı kadar dayanıklı değil.

LimePie

LimePie

Üye
note 2den vazgeçme boş işler onlar :)

TF Damons

Üye
Teşekkürler

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Peki yüz tanıma falan var mı Note 2 de ?

partyhard

Üye
androidden gelen bi özellik hepsinde var. ben öyle biliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
note2 al l920 öyle abartıldığı kadar dayanıklı değil.

Note 2'den daha sağlam. Yani Samsung genelde plastik ürettiği için Samsung'un genelinden daha sağlam. Kısaca yeterince sağlam. Abartmayı kim yapmış bilmiyorum. Kamerası daha iyi ama oyun , program , kişiselleştirilebilirllik , ekran , donanım açısından Note 2 daha avantajlı.

MaxipmaN

Üye
kafadan note2 derim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Note 2 arkadaşımda var 1800 tl vermişti 5 ay önce ama telefonu 3 aydır kullanamıyordu. Düşürdü ekran kırıldı 550 tl verip yaptırdı yani o cihaz ona 2350 tl'ye patladı. Kim bilir L920 olsa belki eline daha iyi oturacaktı düşmeyecekti ya da düştüğünde kırılmayacaktı. Ancak şöyle birşey örneğin elinizde note 2 var otobüs yolculuğuna çıkacaksanız film izleyebilir, markette dolanabilir, çeşitli oyunlar oynayabilir ve birçok şey yapabilirsiniz. L920'de de bunları yaparsın fakat oyun azdır sıkılabilirsin ekran 5.5 olmadığı için film ve oyun note 2 tadı vermez. Mağazada gezecek pek durum yok anca biraz nette takılır canınız sıkılır müzik açar uyumaya çalışırsınız.

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Bende Note 2 diyorum ama işte kafa karıştırıyorlar işte böyle :)

Buğra

Buğra

Admin
Note 2 tabikide :spr

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu daha çok internet, oyun, mesaj için kullanırım. Kameranın çok mükemmel olmasına gerek yok zaten fotoğraf makinem var çekim yapmak için onu kullanırım. Anlık çekimlerde ise telefon kamerası ikisi de yeterli. Sadece beni cezbeden kısmı Lumianın dayanıklı olması. Bugüne kadar kullandığım bütün telefonlar Nokiaydı ve vurdum kırdım dayandı :) Çok çabuk sinirleniyorum da telefondan çıkıyor sinir bazen.

Note 2 kullananlar dayanıklılığı konusunda yorum yapabilir mi?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende Note 2 diyorum ama işte kafa karıştırıyorlar işte böyle :)

herkesin ihtiyacı farklı o yüzden kafanın karışması normal herkes kendi beğendiğini söylüyor o yüzden kafan karışıyor. Sen ihtiyaçlarını belirlemişsin ona göre artı eksi listesini yap 2 cihazın bak hangisi daha fazla ihtiyacını karşılıyorsa onu al derim. Oyun oynarım falan demişsin kameram var demişsin lumianın bu konuda seni karşılayacağını düşünmüyorum mesela. Oyun az kameran varmış zaten. Sinirliyim falan diyorsun note 2 l920 kadar sağlam değil. Ekran büyük bir kere mesela ekranı 4 inç bir ekrandan sağlam olsa bile aynı yükseklikten düştümü daha büyük olduğu için daha fazla basınç yiyecektir ve kırılma olasılığı daha fazladır. Hangi yönler ağır basıyorsa ona göre hareket et dikkatli kullanırsan sıkıntı olmaz.

aleranol

aleranol

Üye
Aslında Not2 de dayanıklı ben kaç kere düşürdüm ama bişi yok hala. Bence alirsam Üzülmezsin

- - - Eklendi - - -

Alırsan

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Note 2

cank551977

cank551977

Üye
Arkadasim eger sinirini telefondan cikariyorsan note 2 sana gore degil... ama kendimi tutarim dersen note 2 gercekten cok iyo bir telefon... sirf pili bile note 2 secmek icin yeterli bir sebeb...

Üst Alt