Karşılaştırma note 2 vs g pro

Sponsorlu Bağlantılar

omet

Konu Sahibi
tamam ilk olarak g pro büyük geldi nexus 4 bulamadım s4 mini çok teşekkür ederim @-qarapapaq- bir tek sen yardımcı oldun bide s4 minide 4 ile arasındaki faklar neler bana yazarmısın bide s4 mininin mi donanımı yoksa s4 zoomun donanımı iyi

Invoke

Invoke

Üye
S4 mini 4 ile derken? Nexus 4den bahsediyorsan Nexus 4'ün eksik bir tarafı yok, kesinlikle nexus 4. Zoom hakkında çok bilgim yok.

omet

Konu Sahibi
o s4 zoom klavyeye biraz sert basmadım harfleri algılamadı

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
sanki senin cevabına kaldım burası uygun bir yer değil yoksa ben sana cevabını verirdim

özelden gel cevabımı ver :)
hem bir dediğin bir dediğini tutmuyor bi note 2 nasıl diyorsun bi s4 mini istiyorsun bi nexus 4 ü soruyorsun vs. vs. .. bahsettiğin telefonlar arasında dağlar kadar fark var.sonra bizim de kafamız karışıyor hangisini tavsiye etsek diye :) s4 mini nin ekranı ne kadar note 2 nin ekranı ne kadar ??

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Invoke

omet

Konu Sahibi
özelden gel cevabımı ver :)
hem bir dediğin bir dediğini tutmuyor bi note 2 nasıl diyorsun bi s4 mini istiyorsun bi nexus 4 ü soruyorsun vs. vs. .. bahsettiğin telefonlar arasında dağlar kadar fark var.sonra bizim de kafamız karışıyor hangisini tavsiye etsek diye :) s4 mini nin ekranı ne kadar note 2 nin ekranı ne kadar ??

sonra cevabını veririm

bütçem değişebilir o yüzden bütçeme uygun 2 telefon sececeğim

lg güzel marka g pro da bazı problemler var o yüzden note 2 ye yöneliyorum
2.si note 2 alamadım s4 mini yada s4 zoom alacağım o yüzden bunları yazdım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
sonra cevabını veririm... note 2 alamadım s4 mini yada s4 zoom alacağım o yüzden bunları yazdım

bak kendin de söyledin daha bütçeni bile bilmiyorsun.. s4 mini nerde note 2 nerde -.-

palpolisi

palpolisi

Üye
samsung s4 zoom çok kaba Bende düşünüyordum s4 mini kardeşimde var güzel telefon senin yaşın çok ufak ama bu telefonlar sana çok senin yaşımdayken ben 3310 bulamazdım :D5110 vardı o zamanlar. Ama Kesin Bir dille söylüyorum ANDROID al süper şeyler var kurcalamak lazım ama o şeyleri bulmak için

MaxipmaN

Üye
biliyorum büyük ihtimal 1000 tl zorlarsam 1250
note2 kullanıyorum 4.3ten sonra stabilite bayagı arttı ben performansa onem veririm 5/4luk bir sekilde ihtiyacımi karsılıyor sarj zaten iyi g proyu tam bilmiyorum ama lg nin daha yolu var gibi 1250 tlye internette nite2 bukursun belki s4minjye 950den fazla verme bence magazada bile verme