Yardım Note 2 Stock 4.3 Den 4.1.2 Ye Geri Dönme

Sponsorlu Bağlantılar

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Stock 4.3 Den 4.1.2 Ye Geri Dönme
Telefonumda Stock 4.3 india kurdum tabı knox da kuruldu download ekranında knox : 1 yazıyo sımdı burdan sonra baslıyo ıs 4.1.2 ye donemıyorum flash atarken hep hata alıyorum ne denedıysem olmadı bı el atıverın ya lutfen

fbiugur

fbiugur

Üye
Kardeşm bnde şuan o sıkıntıyla uğraşıyorum ne aşamadasın ben 4.1.2 yükledim UK yanlız türkçe değildi ona döndermek için ugrastım yine 4.3 yükledim dnemelerim devam ediyo haberleşirsek çözebilirsiniz belki... yaeın 4.1.1 yükleyip güncellemeyi deneyeceğimyazdıklarımı aynen uygulayın recowerden vipeleri yapın super wipeyle yapın recowerden direk dowland moda gecin 4.1.2 turkiye romunu odinle yukleyin
root yapın kernel degiştirin google playdan s2 csc indirin ordan tur secenegini işaretleyin telefon resetliyecek vede yeniden kuracak acılışta turkce baslaması lazım sonra triangleaway sayacı sıfırlıyoruz sayacta sıfırlandıysa buraya dikkat telefon acıkken ses kısma menu power tuşlarıyla dowland moda alıp odinle son turkiye romunu yukleyin telefon turkce acılırsa problem yok menu dosyalarım telefonunuzun hafızasını silin android yazan bolüm silinmez hersey tamam ise telefonunuz sıfır olur yani kısaca fabrika cıkısı