note 2 spen screenshot apk

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
note 2 spen screenshot apk
arkadaşlar External keyboard diye bi pro kullanıyorum. Klavye mouse ile telefonu kullanıyorum yani. screenshot alacağım zaman pc gibi prtsc tuşuna basınca çalışmıyor. telefondan bunu yapmak zorunda kalıyorum buda zor oluyor. benim bu tuşu aktif edebilmem için telefonda sistemde yani spen screenshot uygulamasının apksı ya da her neyse artık bu dosyasının adı lazım bilen var mı? ya da bildiğiniz başka yöntem varsa o da olur.

aleranol

aleranol

Üye
Sistem içinde bulunan özel bir komuttur bu. Ne yazık ki bu özellik bulunmuyor.

iOSait

iOSait

Üye
arkadaşlar External keyboard diye bi pro kullanıyorum. Klavye mouse ile telefonu kullanıyorum yani. screenshot alacağım zaman pc gibi prtsc tuşuna basınca çalışmıyor. telefondan bunu yapmak zorunda kalıyorum buda zor oluyor. benim bu tuşu aktif edebilmem için telefonda sistemde yani spen screenshot uygulamasının apksı ya da her neyse artık bu dosyasının adı lazım bilen var mı? ya da bildiğiniz başka yöntem varsa o da olur.

hiç uğraşmana gerek yok orta tuş+güç tuşuna aynı anda 1 -2 saniyeliğine basılı tut denklanşör sesi gelir galeriye kaydeder görüntüyü

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Sistem içinde bulunan özel bir komuttur bu. Ne yazık ki bu özellik bulunmuyor.

Sağol kardeşim. Peki bir yolunu bulamaz mıyız yani? Ben klavyeden bir tuşla bu işi halledemeyecek miyim yani? Bu özel komutu kullanması için bir program falan bulamaz mıyım? Ya da ayrı bir ss alan bir program kursam yapabilir miyiz?

hiç uğraşmana gerek yok orta tuş+güç tuşuna aynı anda 1 -2 saniyeliğine basılı tut denklanşör sesi gelir galeriye kaydeder görüntüyü

Kardeşim sağol cevap için ama ben hiç telefona dokunmadan klavyeden yapmak istiyorum bu işi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt