Note 2 pilim sizce nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
ben 2 hafdada bir yapiyorum unutmassam

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Benim ekran %50 den aşağı hiç düşmüyor :D ama sürekli son parlaklıkta kullanıyorum günde ortalama 3-4 saat ekran açık oluyo tüm gün mobil veri açık whatsapp tlf görüşmeleri ve oyun oynuyorum 1 günü çok rahat çıkarıyo

Anil-D

Anil-D

Üye
sarj 1 5 arasina dusmeden sarja takmayin arkadaslar ve sarja kurcalamamanizi tavsiye ederim bataryanin omrunu azaltiyorsunuz böyle

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
sarj 1 5 arasina dusmeden sarja takmayin arkadaslar ve sarja kurcalamamanizi tavsiye ederim bataryanin omrunu azaltiyorsunuz böyle
Ben önceki pilimde şarjdayken clash of clans hep açık kalıyordu kimse saldırmasın diye hep çevrimiçi oluyordum 2 saatte % 10 fln doluyodu :)
Ama bu pilimde giriceğim zaman şarjdan çıkarıyorum

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
anladım sarj nasıl gidiyor pekı suan

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
*#0228# ye bir daha girdim şarj% 53 dü quick start deeim 29 a düstü bidaha quick start dedim 37 ye çıktı bidaha dedim 38 e çıktı niye boyle oluyor

Anil-D

Anil-D

Üye
*#0228# ye bir daha girdim şarj% 53 dü quick start deeim 29 a düstü bidaha quick start dedim 37 ye çıktı bidaha dedim 38 e çıktı niye boyle oluyor
1 kere yapmalıydım 1kwerelıge mahsus bır seydır bu

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapat % 100 e kadar doldur sonra aç telefon hala şarj olmaya devam ediyorsa et sonra şarj dan çıkar 5 dk bekle şarja tak gibi şeyler yazıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
hımm benım yontemım bu ıse yarıyor sen bilirsin

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi

Bu degerler nasıl