Anil-D
Üye
bataryayi kalibre ettin simdi daha iyi gider takma sarjaNe işe yaradı şimdi
bataryayi kalibre ettin simdi daha iyi gider takma sarjaNe işe yaradı şimdi
Tamam % 20 nin altına dusunce fotoğraf atarımbataryayi kalibre ettin simdi daha iyi gider takma sarja
Ben önceki pilimde şarjdayken clash of clans hep açık kalıyordu kimse saldırmasın diye hep çevrimiçi oluyordum 2 saatte % 10 fln doluyodusarj 1 5 arasina dusmeden sarja takmayin arkadaslar ve sarja kurcalamamanizi tavsiye ederim bataryanin omrunu azaltiyorsunuz böyle

*#0228# ye bir daha girdim şarj% 53 dü quick start deeim 29 a düstü bidaha quick start dedim 37 ye çıktı bidaha dedim 38 e çıktı niye boyle oluyorsarj 1 5 arasina dusmeden sarja takmayin arkadaslar ve sarja kurcalamamanizi tavsiye ederim bataryanin omrunu azaltiyorsunuz böyle
1 kere yapmalıydım 1kwerelıge mahsus bır seydır bu*#0228# ye bir daha girdim şarj% 53 dü quick start deeim 29 a düstü bidaha quick start dedim 37 ye çıktı bidaha dedim 38 e çıktı niye boyle oluyor
Ne yapiyim simdi1 kere yapmalıydım 1kwerelıge mahsus bır seydır bu
bozdummu pilisanmam ama yapma 1 kere yeterlı kalibre ıcın sen 3 4 kere yapmıssınNe yapiyim simdibozdummu pili
Ne sıklıkla yapiyimBide başka sitelerde kalibre için başka şeyler yazıyo bunun ondan ne farkı varsanmam ama yapma 1 kere yeterlı kalibre ıcın sen 3 4 kere yapmıssın
başka sıtelerde ne yazıyorNe sıklıkla yapiyimBide başka sitelerde kalibre için başka şeyler yazıyo bunun ondan ne farkı var
Kaç saat ekran var ?hımm benım yontemım bu ıse yarıyor sen bilirsin
3 saat 22 dk ıdıKaç saat ekran var ?
Burda sadece voltajlar ve sıcaklık değerleri var bunlar üzerinden bişey söylenmez saniyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu degerler nasıl
hocam sızın sarjınız nasıl gidiyor atsanızda görsekBurda sadece voltajlar ve sıcaklık değerleri var bunlar üzerinden bişey söylenmez saniyorum.