Note 2 mi yoksa S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

laz6116

laz6116

Üye

LAPTOP parçalar halinde çekmecemde yatıyor. Zaten çok ısınıyorsu islemci macunu fan tamiri falan çok uzin iş. Kendim yapsam 100tl tutacak ek şeyler vardı. Değmez yani. 2gb ram 2 cekirdek eski amd falan :)

- - - Eklendi - - -

Alinin yazdığını gördün. Ben forumdan o kadar az uzak durdum ki. Açtığım konulara bir bakarsan amatörden nasıl çağ atladigimi goreceksin.
Benim tecrübem emin ol sebden kat kat fazla. 20den fazla farklı cihaza defalarca rom.kurdum sodt brick yaptım imesini bozdum imei caktirdim vs. Vs.
Ben biliyorum ki teorik olarak bilgilerim N.A.W.Y ile kiyaslanmasa da yaptığım işler çok fazla. Gir imzama. Bak ne yazıyor. Arkadaş benim notlar 80 90 dan 35 lere kadar düştü forum la çok zaman ayırdığım için. Yazılı biterben maxicepteyim. Online ssürem 1 hafta civarı sanırım. Allah aşkına biraz incele. Kendimi ovmeyi sevmem ama ortada yani ben birşeyler yapıyorum ve çıkarsiz öğrenmek için yapıyorum. Bana ben daha eskiyim dersen komik olur.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca senin Adobe Flash Player sorunun içinde 1 saat apk aradım. Kendi apk mı yollamayi düşündüm ama herkes çalışmıyor vs. Diyordu xda da

Dostum ben sana kotusun yahut ben senden iyiyim demedim ki. Yaptigin kiyaslama yanlis :))) benden daha bilgili olabilirsin. Benim boyle bir iddam yok. Yahuu s4 mu not 2 miden birbirimizin derdine dustuk hahahah olaya bak yawww. Benim yaptigim aciklamalari iyi oku yanildigini goreceksin. Neyse hakkini helal et kirdiysam seni.

aleranol

aleranol

Üye
Yok kırılma falan olmaz tartışıyoruz. Ben sadece yanildigini ispatlamak için deneyimlerim bunlar diyorum. Sorun yok.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Seninki benden kara :D Bütün not 2 sahipleri telefonunu öve öve bitiremedi, konuyu açan 16 yaşındaki kardeşimizde bu tartışmalardan bi haber neler yapıyor kim bilir. Canım sıkıldı arkadaşlar bana 3-5 program oyun bişey önerin :D

aleranol

aleranol

Üye
Bazıları sana doğruları gosterirken sen yoldan çıkabiliyor isen alkollü sürücüler gibi kaza yapmaya ve vah vah icmeseydi denilmeye devam edersin. Bazıları ise güler. Bu nasıl kaza yapmış ahaha diye. Tabelalar açık. Ama sen kendine yol yaparsam bilemem.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bazıları sana doğruları gosterirken sen yoldan çıkabiliyor isen alkollü sürücüler gibi kaza yapmaya ve vah vah icmeseydi denilmeye devam edersin. Bazıları ise güler. Bu nasıl kaza yapmış ahaha diye. Tabelalar açık. Ama sen kendine yol yaparsam bilemem.

Kardeş senin son bir kaç yorumun ve bu yorumundan sonra sormak istiyorum nedir bu sendeki ben şu kadar bilgiliyim ben bu kadar bilirim size öğretecem şeklinde karşındakileri küçümseyici kendini yücelten konuşmalar sana ne kazandırıyor takdirleri üzerinemi topluyorsun? İnsan karşısındakilerden bir konuda daha bilgili bile olabilir ama insan olmak adam olmak daha farklı insanlara yaklaşım daha farklı.

PriZm

PriZm

Üye
Konuyu açan arkadaşın konuyu açtıktan sonra birdaha mesajını görmedim.Kapatılsa iyi olacak.Gereksiz hararet çıkıyor.:locked:

MrExpert

MrExpert

Üye
Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

MaxipmaN

Üye
bu konunun sonu belli

Üst Alt