Ufukcan77
Üye
cpu farki azmı? tamam note2 gayet güzel cihaz fakat s4le arasında çokda az fark yok ayrıca cpu farki bayabi fazla s4dekii saf a15 abartmayalım ayrıca note2 sağlam felanda değil ama s4e nazaranla birazda sağlam olsa dahi büyük ihtimalle kılıf takıcaksındır kılıf tkaınca bişi olmaz performans ve oyun ayrıca teknolojik olarak s4 derim
Kesinlikle katılıyorum note 2 ye 4.2.2 geldiginde s4 teki tum ozeliklerini note 2 de sahip olacak. Uzaktan dokunma ise note 2 de kalemlede var zaten.. Smart play.. Pause gibi sensor ozellikleride dahil ayrıca aralarında performans olarak cpuda cok ufak bir fark var ram aynı cekirdek aynı (s4 4+4 cekirdek islem yaparken +4 kesinlikle devreye girmez 4 cekirdekli bir telefon aklınızı karıstırmasın) ekran olarka note 2 den iyi tabiki ama arastırmalarımda bu 1080 cozunurluk olayı telefinun performansını baya bi etkiliyor. S4 ten donma olarak cıkan sorunlar ekrandanda kaynaklanıyor note 2 kullandıgım icin yazmıyorum bu yorumu coğu arkadasta bana hak verecektir...
Konu sahibi arkadasım s4 aldığında pisman olabilirsinde benim sana onerim note 2 fazla buyuk degil diyorsan.
[/I
ekran zaten muhmesem ben ekranı kotu diye bi yorumum varsa yapıstır bakalım beraber. Ekran yuzunden telefonun performansı dusuk sadece 4.2 yi kullanmasına rahmen takılıyor.