Note 2 launcher ve widgetler

Sponsorlu Bağlantılar

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 launcher ve widgetler
Arkadaslar merhaba konunun yeri dogrumu yanlis mi bilemiyorum. Benimkisi sadece merak. Note 2 gibi bir cihaz yada bu tarz cihazlara tema gerekir mi ? Tabikide tercih meselesidir bu. ama benim merakim sadece insanlarin yorum oneri ve tercihlerini ogrenmek.
Dunden bu yana 2 adet popüler launcher hersekilde denedim ama sahsen memnun kalmadim. Note 2 orginal haliyle sanki hersey daha düzgün gibi geldi bana.

monteboy

monteboy

Üye
bende s3 var, nova launcher kullanıyorum ve touchwizden çok daha stabil çalışıyo. ayrıca marketteki launcherların da %80ini denemişimdir. touchwizde örneğin menü tuşuna basınca yukarı doğru kayma efekti olur ya o olurken bazen kasarak oluyo ve bianda uygulamalar gelmiş bulunuyo. telefonu yumuşak geçişler olmadan veya kasma varken asla kullanamam en büyük önceliğimdir

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

N. O. T. E. 2

Üye
note 2 orginal teması 10 numara zerre kadar kasma yok. Oldukca stabil farklı temalar touchwizin yanına dahi yaklasamaz benim dusuncem bu en iyisi touchwiz

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
aleranol

aleranol

Üye
Gerek yok :D

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Ana ekren modu >temel mod yapiyorsun ve bi daha abuk subuk launclara ilişmiyosun :-) ♥
Note2 ye extra hic bisey gerekmez.

Samet.25

sana kalmis ama herkesin zevkine gore bende s3 mini kullaniyorum ilauncherii tercih ediyorum cunku bana hizli geliyi tus kilidi acar acmaz hersey karsimda stabil olarak herkes nova launcheri tavsiye ediyo tercih meselesi

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Bende orjinal tema kullanma tarafindayim bana da stabil geliyor yaklasik 5 aydir. Herhangi bi donma kasma yok. Go launcher ve tsf denedimde orginal touchwiz gibi olmuyor ya

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Ve note 2 de degistirecek ekleyecek birsey bulamiyorum herseyi tatmin edecek seviyede. Root dusundum ni ara ama.sahsimca gereksiz gordum. Cnk tlfda oyun oynayan bi adam degilim.sdc multi window icin istedim oda artik alıştım bu duruma diye gerek duymuyorum suanlik.

Samet.25

Ve note 2 de degistirecek ekleyecek birsey bulamiyorum herseyi tatmin edecek seviyede. Root dusundum ni ara ama.sahsimca gereksiz gordum. Cnk tlfda oyun oynayan bi adam degilim.sdc multi window icin istedim oda artik alıştım bu duruma diye gerek duymuyorum suanlik.

root aslinda cok gerekli degil ben attim atma amacim telefonla gelen gereksiz uygulamalardi yani Turkiyede kullanima sunulmayan bazi uygulamalar filan onlari silmek ve bazi uygulamalari sisteme gommek icin bunlar disinda roota fazlada gerek yok aslinda ust model cihazlarda

Üst Alt