Xiaomi Mi Note 2 detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Note 2 detaylanıyor
Son gelen bilgilere göre Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefonun donanım özellikleri detaylanıyor.



Çin kökenli firma Xiaomi, sunulduğunda yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen henüz sunulmayan modellerinden bir tanesi de Xiaomi Mi Note 2 adındaki phablet olacak. Merakla beklenen cihaz, donanım olarak firmanın en üst seviye modellerinden bir tanesi olacak.



Çin kökenli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bir süredir phablet amiral gemisi Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Son gelen haberlere göre cihazın önemli detayları belli olmaya başladı. Uzak Doğu’dan gelen bilgilere göre Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefonun üst düzey özellikleri heyecan verici.

Daha önce yaptığımız haberde Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefonun Samsung’un Edge serisinde ki gibi kavisli geleceğinin söylemiştik. Son bilgilere göre ise kavisli ekranlı versiyonun yanında 3D Touch ekran teknolojisi ile de geleceğini öğreniyoruz.

4 GB sistem belleği ile gelen akıllı telefonun 64 GB dahili veri kapasitesi olacak. Ayrıca cihazın 128 GB ve 256 GB dahili veri kapasitesinde versiyonlarının da geleceği söylentiler arasında. MicroSD desteğinin alıp almayacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.



Akıllı telefonun en dikkat çeken özelliği ise Qualcomm’un geliştirdiği Snapdrgon 820 yada Snapdragon 823 yonga setinden güç alacak olması. 16 MP çözünürlüğünde optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip arka kamerası olan cihazın, 3600 mAh hızlı şarj edilebilen bataryası bulunacak.




Xiaomi Mi Note 2 detaylanıyor - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkası Ne Öyle Parke Gibi :D
 

MaxipmaN

Üye
özentiliğe devam demekki :bira:
 


Üst Alt