note 2 için temperli cam önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

mustixashk

mustixashk

Üye
    Konu Sahibi
note 2 için temperli cam önerisi
merhaba arkadaşlar ben telefonuma temperli cam koruyucu almak istiyorum fakat aklıma takılanlar var bilgisi olan yardim ederse sevinirim
1 telefona herhangı bi zararı varmı gerckten ekranı kırılmaya karsı koruyormu
2 marka olarak ne onerırsiniz
3 bu koruyucu ile kalem özelliğini kaybedermi air wiev falan

yardımınız için teşekkür ederim

leonidas42

leonidas42

Üye
Telefon Nedir Hocam??

YsF_90

YsF_90

Üye
ben galaxy s4'te kullanıyorum temperli cam. telefona kesinlikle zararı yok. kırılmaya karşı korur mu denemedim ama çizilmeye karşı koruduğu gibi kendisi de çizilmiyor. temperli cam ile kalem de kullanırsın airview de kullanırsın. ben IPG marka kullanıyorum, tavsiye de ederim

mustixashk

mustixashk

Üye
    Konu Sahibi
telefonum note 2 kalemi air wiev ozellıgıde caşlısırmı bu temperli cam ile onu merak ettim birde slim armor yada neo hybrıd kılıf nerden bulabılırız ılgınız ıcın tesekkurler arkadaslarysf_90 arkadasım ipg marka nasıl fiyatı ne kadar nerden aldınız acaba bırde urun ıle telefonun ekranının uzerınde kalın bır cam gıımı gozukuyo bu temeperli cam deyenımlerınız nasıl acaba

MaxipmaN

Üye
hasasiyet düşmesin?

YsF_90

YsF_90

Üye
hassasiyetinde kesinlikle düşme olmuyor. ipg markadan memnunum ben, 55 liraya gittigidiyor üzerinden almıştım ağustos ayında. şu anda piyasası ne kadar bilmiyorum. telefonda spigen slim armor kılıf olduğu için camın kalınlığı belli değil :D, ama kılıf olmadan kalınlığı belli oluyor.

spigen slim armor veya neo hybrid kılıfı da pdateknoloji sitesinden aldım. fiyatı uygundu.

tecno_man

tecno_man

Üye
hocam kesinlikle dafoni öneririm şuanda en iyisi. yani ucuz olanlardan kullandım ama işe yaramadı. kırılmaz diye birşey yok cam, tabiki kırılır ama darbe camda toplanıyor telefona zarar vermiyor. Parçalanmıyor yalnızca

bi bak istersen

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İPG tavsiye etmem 55 tl aldım ömür boyu garantili ama zaman içinde garip bir şekilde beyaz çizgiler oluştu ve kalem için çok kötü bir seçip sanki çamurluyolda yürük gibi kayganlık yok denecek kadar az ve güneş altında bakınca bulanık yansımalara yol açıyordu çizgileri bahane ederek yolladım paramı aldım garantileri gayet iyi üstelik eğer siz çizseniz bile 5$ kargo ücretini ödeyip yeni ürünü alabiliyorsunuz temperli cam eğer elinize garip gelmez ise taktırın pek zararı yok ama ciazı kenarları oval olduğu için çerçeveden dışarı çıkıyor ve tırnakların jelatine takılıyor şuan g2 de kullanıyorum kılıf olduğu için sıkıntı yok sanki hiç jelatin taktırmamış gibi hissettiriyor

babafre23

Üye
benim xperia z vardi temperli film takmistim ama filmi kesen fabrika tum sensorleri hesab etmemis sensorlerin ustunu kapatti film.
bazi sensorler calismadi buna dikkat et sensorlerin ustu acik olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt