Note 2 hakkında bi kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Note 2 hakkında bi kaç soru
Forumda Note 2 kullanan arkadaşlar bir kaç şey sormak istiyorum eğer aklıma yatarsa yarın S3 Neo ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Şimdi rom atmış telefonlar uğraşmış arkadaşlar,ilk sorum Cm12,12.1,13 stabilite ve pil durumları nasıl ? Ben kessinlikle stock rom kullanmaya tövbe ettiğim için cihaz gelir gelmez cm ye geçicem.Ayrıca şuanda develoment hakkında bir fikrim yok cm12,13 için bi kernel var mı ? Ekstra ne getirileri oluyor ? Birde sanırsam Cm ye geçiş yapınca Spenin pek bi olayı kalmıyormuş.Bunun dışında geçmemi tavsiye edermisin ? Cihazın + ve - yönleri nelerdir?

byAndroid

byAndroid

Üye
Geçme bence

theeternal

theeternal

Üye
bence s3 neoda kal

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Note 2 de kal derim attan inip eşşeğe binme.Mercedesten Şahine binmiş gibi olursun.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Note 2 de kal derim attan inip eşşeğe binme.Mercedesten Şahine binmiş gibi olursun.
S3 Neo bu telefondan 2,3 beden küçük.Kullanıcı deneyimi ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum oyun,fotoğraf performansı neo ya göre gayet yüksek sadece cihaz eski olduğu için dahili belleğin aktarım hızı düşük geldi bana şuan geçtiğime değdi açıkcası.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Note 2 Hala Kullanan Varmıymış :D

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Note 2 Hala Kullanan Varmıymış :D
Hala kullanan varmıymış derken ne demek istedin dostum ? Cihaz kötü bir cihaz değil şuan sıfır olarak çıkan bir çok cihaza bile 2012 Yılında çıkmış olmasına rağmen fark atıyor.AnTuTu testlerinde güzel rakamlar alıyor Rom,Kernel desteği ise cabası ayrıca rahat 2-2.5 sene daha götürebilecek düzeyde.

• Beğen
Tepkiler: blackkite ve Silinen Üye 1145465

Üst Alt