Note 2 Güncellenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

sadecefatih

sadecefatih

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Güncellenmiyor
Arkadaşlar cihazım Türkiye cihazı Teknosadan almıştım. Cihaz rootlu. Güncelleyemiyorum,telefona güncelleme geldi. İndiriyorum lisansı falan kabul ediyorum telefon yeniden başlıyor ve %26-28 gibi hata veriyor. Sorun roottan mı kaynaklanıyor ? PC üzerinden odin ile güncellesem sorun çözülür mü ve verilerim kaybolur mu ?

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Arkadaşlar cihazım Türkiye cihazı Teknosadan almıştım. Cihaz rootlu. Güncelleyemiyorum,telefona güncelleme geldi. İndiriyorum lisansı falan kabul ediyorum telefon yeniden başlıyor ve %26-28 gibi hata veriyor. Sorun roottan mı kaynaklanıyor ? PC üzerinden odin ile güncellesem sorun çözülür mü ve verilerim kaybolur mu ?
sorun rootdan dolayı odin ile yükleme yap ama verilerin silinecek

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Haklısın ODIN daha basit.
Ancak Samsung'un kendi gönderdiği güncellemeyi almak için söylediğim taktik daha iyi ;)
güncellemenin yazılımını internetten indirse odin ile yüklese daha kolay olur

sadecefatih

sadecefatih

Üye
    Konu Sahibi
peki madem böyle uğraşacaksam maxicepten bi rom indirip telefona atsam daha mı iyi olur ? bi arkadaşımda var note 2 ve güncelledi. pekte beğenmedim açıkçası o kadar uğraşmaya değmez diyorum.

bLnmz

bLnmz

Üye
Samsung Android Rom bölümünde Android 4.4.2 Ditto Note 3 var. Onu kur.

bLnmz

bLnmz

Üye
Bende bunu soylemistim :) Yazilanlari eksiksiz yaparsan, hicbir problem yasamazsin ;)

sadecefatih

sadecefatih

Üye
    Konu Sahibi
Bende bunu soylemistim :) Yazilanlari eksiksiz yaparsan, hicbir problem yasamazsin ;)
Teşekkür ederim öncelikle. Cihazım 4.1.2 sürüm şuan. Linkteki romu yüklemek için bunu 4.3 e güncelleyip sonradan mı kurmam gerekiyor ? Paralel ithalat değil, IMEI sorunu yaşar mıyım ? Bunu yükledikten sonra garanti durumum ne olur ? Tekrardan orjinal yazılıma dönebilir miyim ? Fazla bilgili olmadığım bi konu ve yanlış yapmak istemiyorum fazla zamanım yok malesef. Teşekkürler.

bLnmz

bLnmz

Üye
Teşekkür ederim öncelikle. Cihazım 4.1.2 sürüm şuan. Linkteki romu yüklemek için bunu 4.3 e güncelleyip sonradan mı kurmam gerekiyor ? Paralel ithalat değil, IMEI sorunu yaşar mıyım ? Bunu yükledikten sonra garanti durumum ne olur ? Tekrardan orjinal yazılıma dönebilir miyim ? Fazla bilgili olmadığım bi konu ve yanlış yapmak istemiyorum fazla zamanım yok malesef. Teşekkürler.
4.3 yükleme. O konuda bahsedilen TWRPyi kur. Cihazin rootlu olacagi icin garanti disi kalacak. Sayac sifirlama uygulamasi (Triangle Away) ile sifirlayabilirsin :)

sadecefatih

sadecefatih

Üye
    Konu Sahibi
4.3 yükleme. O konuda bahsedilen TWRPyi kur. Cihazin rootlu olacagi icin garanti disi kalacak. Sayac sifirlama uygulamasi (Triangle Away) ile sifirlayabilirsin :)
Orjinal yazılıma dönme imkanım olmayacak sanırım bu durumda ileride ? Yoksa yine odin ile orjinal yazılıma dönüp sonra sayacı sıfırlasam sorun olmaz mı ?Tünaydın merhabalar. Kısmetse akşama ditto romu yükleyeceğim inşallah. Ortalama olarak şarj süresi nedir kaç saat gidiyor ? Şuan cihazım Sabah 7.30 dan akşam 21.00 22.00 a kadar güç tasarrufu modunda rahat bi şekilde şarjı yetiyor. Ditto'nun boşta ram kullanımı nedir ? Nette bu konularda pek bi bilgi bulamadım o yüzden soruyorum.
Birde aşağıda verdiğim linkteki tüm özellikler benim yükleyeceğim ditto'da mevcut mu ? Teşekkürler.

Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100) - MaxiCep

ShowPoP

ShowPoP

Üye
unroot yapıp tekrar güncellemeyi dene?

Takipçi Satın Al

Üst Alt