Note 2 Face Imei Yurtdışı

Sponsorlu Bağlantılar

hiakgul

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Face Imei Yurtdışı
1 senedir sıfır almış olduğum note 2 kullanmaktayım cihazımda sorun olarak herzaman olmamasına rağmen arada bir kendi kendine kapanma sorunu oluyor ama asıl sorunum telefonla konuşmamda neredeyse her 2 konuşmamda bir konuşma kesiliyor ve telefonun kendine gelmesini bekliyorum 5 saniye kadar
ben sürüm yükseltmek istiyorum telefoncuya verip sürüm yükseltmek kolay ama bazı takıntılı olduğum konular var birincisi imei sorunu adamlar imei olayını yapamazlarsa vs diye her telefoncuya güvenemiyorum bunların yanı sıra sanırım yükleyebileceğim yeni bir sürüm çıkmıştır lakin ben bu kendi üzerindeki imei yi kullanarak cihazın versyonunu yükseltme imkanım varmı ve bununla ilgili nasıl bir yol ilerlemem lazım
yani sormak istediğim en güncel benim cihazıma yükleyebileceğim sürüm linki custom vs...
bunlarla ilgili kullanmam gereken programlar vs..

ayrıca programları cihazın belleği yerine hafıza kartına direk yüklemek mumkunmu
şimdiden teşekkürler

GT-7100
anaband sürüm N7100XXALJ2
SÜRÜM 4.1.1
KERNEL SÜRÜM
3,0,31-310959
se.infra@SEP-96 #1

rcpdemirci

Üye
neredeyse aynı soru aslında, yeni başlık yerine buraya yazayım. Öncelikle selamlar herkese, eşim ve ben note 2 kullanıyoruz, bir tanesi yurtiçi turkcll bayiinden, diğeri ise ikinci el, yurt dışı kaynaklı güncelleme olmuyor, cihazınız modifiye edilmiş falan gibi bir uyarı veriyor...

eşim orjinali kullanıyordu, ben sonradan note 2 aldım. eşimin güncel olma gibi bi durumu yok, baktığı da yok, ama cihazları da değişmek istemiyoruz açıkcası.

yeni güncellemeleri alabilmek için eşimin cihazındaki imeiyi kendime kendi imeimi eşimin cihazına kaydetme yazma adı ne olursa artık imkanı var mıdır?

ya da cihazımı note 2'nin en güncel haline nasıl getirebilirim?

Takipçi Satın Al

Üst Alt