Note 2 efs backup sonrası email gtti telfn başlamıyor recoveriye grmiyor note 2 yazısnda kalyor yard

Sponsorlu Bağlantılar

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
agni kernel odınden flas oluyorsa denıcem
odınden stock receveryıde denıcem daha once denedım ama acmadı

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cihazı root et arıza patch yükle . Lakin jely 4.2 ye kadar kabul edebilir . Kıtkat için farklı çözümler olabilir

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
recovery acılmıyor ama nasıl root edeyım odınden root yukleyınce root sayfası gelıyor gerı atıyor bu arıza patch odındenmı yuklenıyor
recevery yukledım acıldı ama failed to mount data no such file or directory cant mount data no such file or directory kırmızı yazı seklınde hata verıyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Buyur konu bu

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
suan recovery acılıyor ama e failed to mount data no such file or directory cant mount data no such file or directory hatası verıyor kendı hafızasını gormuyor sanırım dedıgın sıtede uye dgılım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Google de arıza patch resimli anlatım de detaylı bir şekilde araştır . Dosyayı indir hal et

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
tamam denıcem ama suan telefon kendı bellegını gormuyor costumn yuklesende bısey denıgmıyor yuklemıyor hafıza olmadgı ıcın
yok ya oda olmuyor telefon yuklemıyor bıle

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
telefonu acmaya basardım arkadaslar bılgı almak ısteyen olursa bnm gbı sorunlu en ıyı sekılde yardımcı olurum herkeze tesekkurler sagolun

Üst Alt