Note 2 efs backup sonrası email gtti telfn başlamıyor recoveriye grmiyor note 2 yazısnda kalyor yard

Sponsorlu Bağlantılar

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 efs backup sonrası email gtti telfn başlamıyor recoveriye grmiyor note 2 yazısnda kalyor yard
Note 2 efs backup sonrası email gtti telfn başlamıyor recoveriye grmiyor note 2 yazısnda kalyor yardmlarnızı bklyrum

burhanasık

burhanasık

Üye
dowload moddan rom yükle kardeşim belgelerin kaybolur ama sorun ortadan kalkar büyük ihtimalle

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
rom yukluyorum ama telefon yıne acılmıyor yuklyuyor note 2 yazısında kalıyor

burhanasık

burhanasık

Üye
Recovery modda format atmayi dene kardesim acilmasi biraz zaman alir ama acilir umarim

uygar78877

uygar78877

Üye
Hard format dene bendede samsungda kalmisti oyle duzeltmistim ses yukseltme guc tusu bas ordan factory reset sec ve yes olani sec ben boyle cozmustum

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
recoveryı bı acsam zataen sorun cozulcek sadece download mod acılıyor oedanda odınle bı kac rom denedım yukluyor ama yıne note 2 yazısında kalıyor ve recovery yıne acılmıyor bana cok farklı bı yontem lazım baya bısey denedım twrp cvmnın bı surumde twrp yazısı gorunuyor tekrar gerı atıyor bı acsa costumu yapıstırcam ama acılmıyor

0cengaver0

Üye
Anladigim kadariyla telefonun boot yapmiyor kerneli uyandirmiyor download moddan kernel atican yada bi boot dosyasi atican ustune yazilim yukleyecen odin teli goruyormu

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
valla tam ustune bastın odın telı goruyor yazılım yuklenıyor ama baslamıyor bana bı kernel veya boot dosyası sylermısın bn cok arastrdım bısey bulamadım he bıde dowload kısmında prduct name gt n7100 olarak gorunuyor orda sıkıntı yok ama boot dosyası yada o kernelı denemem lazım nasıl bulabılırım efs yedegımde var

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arızapatch denedin mi lo

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
hayır denemedım arıza patch ne oluyor

sienon

Üye
kardeş odin üzerinden recovery yüklemeyi denedinmi ?

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
denedim yuklenıyor ama acılmıyor telefon boot etmıor note yazını gecmıyor sadece download mod acılıyor

sienon

Üye
stock rom içinde kernel boot modem bütün hepsi mevcut kurulum yapınca sorun kalmaması lazım ? odin üzerinden stock rom kurulumu denedinmi yorumları okumadım

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
odin ustunden stock denedım hatta telı kıesten model no sn no gırerekde rom yukledım yıne acılmadı bnm sorun ımeı yedegı aldıktan sonra tel acıkken gerı yukleye bastım ılk basmada sebeke gıttı 2cı basmada telefon reset attı ve bıdaha acılmadı note yazısında kaldı hep

sienon

Üye
efs yedeğini yüklerkenmi oldu bunlar biraz detaylı anlatabilirmisin kardeşim ?

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
yanı anlıcan meraktan basıma geldı saglam tele gerı yukle yaparsan bu olur ıste :D
evet efs yedegını aldıktan sonra merak edıp gerı yukleye bastım sebeke gttı 2cıdede tel reset attı bıda acılmadı

sienon

Üye
hadi bir tamam merakda 2 biraz ... :D olmuş neyse keşke kaşınmasaydın xda da arattınmı hiç ?

yağcı

Üye
    Konu Sahibi
hayır arastırmadım valla benım anladıgım tek bısey var bı 200 bayılcaz anlasılan emmc uctu benım

sienon

Üye
xda da agni kernel var ben onu kullanıyorum bi bak kardeşim belki işini çözer

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
odinden stock recovery kur
pili sök geri tak
zamanı iyi ayarlayamazsa telefon bootloop daiken recovery giremezsin
ses açma + home + power tuşuna ekrana görüntü gelene kadar basılı tut eğer açılana kadar basılı tutarsan yeniden başlatır
girince de wipe factory reset at açılana kadar bekle 10 dkden fazla sürebilir sakın yine olmadı diye pili falan sökme veya güç tuşuna basılı tutup reset attırma baktın 30 dk olmuş hala açılmıyor ozaman sorun büyük

Üst Alt