note 2 deki s memo uygulamasi yüklemek isteyen iceri

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
note 2 deki s memo uygulamasi yüklemek isteyen iceri
evet arkadaşlar samsung un üst düzey telefonlarında kullandığı s memoyu sizde telefonlarınızda kullanabilirsiniz

root gerektirir
sorumluluk size aittir

s memo link:
root için frame root:
root explorer:http://www.maxicep.com/attachments/89942d1310033847/
frameroot kullanmak için : fotoların sırası 1-2-4-3 yani 3 resim en son gelecek süpersu seçip 4.0 üzeri kullananlar aragorn yapacak sonra 3 resim deki gibi olursa root başarılı sonra teli yeniden başlatınız dili ingilizce olucak ayarlardan türkçe yapınız

şimdi root exploreri kurunuz root iznini verin indirdiğiniz s memo zip neredeyse onu zipten bir programla telefonun hafızasına çıkarın root exploreri açın aşğı inip sd card ı seçin seçenekler tusuna basın multi-select yapın ve aşagı inin s memo apk ve s memo pro.. seçin copy yapın geri tuşuna basın yukarıda data klasörü var onu açın app a girin paste diyin sonra aşağı inip s memo yu bulun üstüne basılı tutup permisson u seçin yandaki gibi tikleri ayarlayın ok diyin sonra s memo prov... basılı tutun aynı işlemi yapın sonra menüye gelin eğer uygulama varsa kullanın yoksa dosyalarıma gelin sdcarda attığınız s memo ve s memo prov.. normal uygulama kurar gibi ikisinide kurun sonra kullanın çok basit işlem root olanlar sadece root explorer ve s memoyu indirip işlemleri yapsın root olmayanlar frame root ile root yapmalı

KONU YERİ BURA DEĞİL BİLİYORUM FAKAT DAHA FAZLA KİŞİ YARARLANSIN DİYE AÇTIM

yakupb03

yakupb03

Üye
s memo oe ise yarıyor açıklar misin?

- - - Eklendi - - -

ne? İse yarıyor?

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
elin veya dokunmatik ekran kalemi ile yazabilirsin resim ekliyip ustunde cizim yapabilirsin youtube daarat s memo diye gelir

TheMadness

TheMadness

Üye
Note 2'de S Memo yok ki S Note var.

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
s memo da var bildigim kadariyla ama s3 s4 ve note da var

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
tmm dogrudur niye kiziyonki;-)

adoqwer

adoqwer

Üye
kardeşim olmuyor ya dosya inmiyor neden

Görkem Köseoğlu

Üye
yaptım aynı şekilde izinleri falan s memo prov. kuruldu diğeri s memo uygulama yüklenmedi dedi :/

Üst Alt