vegatablo
Üye
note 2 deki s memo uygulamasi yüklemek isteyen iceri
evet arkadaşlar samsung un üst düzey telefonlarında kullandığı s memoyu sizde telefonlarınızda kullanabilirsiniz
root gerektirir
sorumluluk size aittir
s memo link:
root için frame root:
root explorer:http://www.maxicep.com/attachments/89942d1310033847/
frameroot kullanmak için :
şimdi root exploreri kurunuz root iznini verin indirdiğiniz s memo zip neredeyse onu zipten bir programla telefonun hafızasına çıkarın root exploreri açın aşğı inip sd card ı seçin seçenekler tusuna basın multi-select yapın ve aşagı inin s memo apk ve s memo pro.. seçin copy yapın geri tuşuna basın yukarıda data klasörü var onu açın app a girin paste diyin sonra aşağı inip s memo yu bulun üstüne basılı tutup permisson u seçin yandaki gibi tikleri ayarlayın ok diyin
KONU YERİ BURA DEĞİL BİLİYORUM FAKAT DAHA FAZLA KİŞİ YARARLANSIN DİYE AÇTIM
root gerektirir
sorumluluk size aittir
s memo link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
root için frame root:
root explorer:http://www.maxicep.com/attachments/89942d1310033847/
frameroot kullanmak için :
fotoların sırası 1-2-4-3 yani 3 resim en son gelecek süpersu seçip 4.0 üzeri kullananlar aragorn yapacak sonra 3 resim deki gibi olursa root başarılı sonra teli yeniden başlatınız dili ingilizce olucak ayarlardan türkçe yapınızşimdi root exploreri kurunuz root iznini verin indirdiğiniz s memo zip neredeyse onu zipten bir programla telefonun hafızasına çıkarın root exploreri açın aşğı inip sd card ı seçin seçenekler tusuna basın multi-select yapın ve aşagı inin s memo apk ve s memo pro.. seçin copy yapın geri tuşuna basın yukarıda data klasörü var onu açın app a girin paste diyin sonra aşağı inip s memo yu bulun üstüne basılı tutup permisson u seçin yandaki gibi tikleri ayarlayın ok diyin
sonra s memo prov... basılı tutun aynı işlemi yapın sonra menüye gelin eğer uygulama varsa kullanın yoksa dosyalarıma gelin sdcarda attığınız s memo ve s memo prov.. normal uygulama kurar gibi ikisinide kurun sonra kullanın çok basit işlem root olanlar sadece root explorer ve s memoyu indirip işlemleri yapsın root olmayanlar frame root ile root yapmalı KONU YERİ BURA DEĞİL BİLİYORUM FAKAT DAHA FAZLA KİŞİ YARARLANSIN DİYE AÇTIM