Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

bydadaloglu

Üye

Hal bu bendeki

BurakTura

BurakTura

Üye
düzeltmiş sonunda sammobile

bydadaloglu

Üye
Almanya t mobile yeni 4.3 yayınlandı ana band sürümü farklı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'den başka hepsi yayınlandı zaten bizimkiler hala çok yakında çok yakında :D Dün deneme amaçlı ispanya 4.3 kurdum ama pek kullanmadım 1-2 saat sonra dn3 roma dönüş yaptım.S3 Türkiye'ye ikinci 4.3 güncellemesi gelmiş:
Model: GT-I9300
Country: Turkey
Version: Android 4.3
Changelist: 2454463
Build date: Tue, 21 Jan 2014 04:49:01 +0000
Product Code: TUR
PDA: I9300XXUGNA7
CSC: I9300OJVGNA1
MODEM: I9300XXUGMK6
DOWNLOAD:

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Türkiye'den başka hepsi yayınlandı zaten bizimkiler hala çok yakında çok yakında :D Dün deneme amaçlı ispanya 4.3 kurdum ama pek kullanmadım 1-2 saat sonra dn3 roma dönüş yaptım.
Aynen öyle yaa hatta yeni sürümler bile çıktı NA1 gibi bugünde s3 için NA7 çıktı tr için hemde bize daha yakında :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle yaa hatta yeni sürümler bile çıktı NA1 gibi bugünde s3 için NA7 çıktı tr için hemde bize daha yakında :D
Ben ispanya romu knox sayacım 1 olduğu için acaba stock romda sayaç 1 olduktan sonra güncelleme alabiliyormuyuz diye deneme amaçlı kurdum güncellemeyi denetle dediğimde en yeni güncellemeler yüklü dedi herhangi bi modifiye edildi veya knox ile ilgili bir uyarı vermedi. Yani anlam veremiyorum bütün ülkeler 4.3 güncellemesini aldı Türkiye de s3 modeline ikinci 4.3 yazılımını verdi ama Note 2 Türkiye unutuldu.

cank551977

cank551977

Üye
Turkiye haricinde Dunya ya verdiler masallah bize 3. Dunya ulke muamelesi yapiyorlar diyecegim ama Irak'a bile verdiler...:) samsung kesinlikle sinifta kaldi benim gozumde... note 2 kesinlikle son Samsung telefonum olacak...

MaxipmaN

Üye
Turkiye haricinde Dunya ya verdiler masallah bize 3. Dunya ulke muamelesi yapiyorlar diyecegim ama Irak'a bile verdiler...:) samsung kesinlikle sinifta kaldi benim gozumde... note 2 kesinlikle son Samsung telefonum olacak...
note2yi satana kadar samsunga bişey olmaz :ehe 4s almamak için seçtim çok iyi cihaz parasına göre

cank551977

cank551977

Üye
note2yi satana kadar samsunga bişey olmaz :ehe 4s almamak için seçtim çok iyi cihaz parasına göre

Ben alali 1 seneyi gecti.. kesinlikle piyasadaki en iyi telefonlardan biri.. hatta en uzun sure kullandigim telefon oldu... note 2 varken bence note 3 almak cok mantiksiz o fiyat farkini kesinlikle hak etmiyor note 3, ama samsung un yavas kalmasi ve note 3 cok satmak icin guncellemyi gec vermesi beni samsungtan soguttu.. millet 4.4 e geciyor, note 2 gibi bir cihaz hala 4.1 de..

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve serdar_gs

MaxipmaN

Üye
Ben alali 1 seneyi gecti.. kesinlikle piyasadaki en iyi telefonlardan biri.. hatta en uzun sure kullandigim telefon oldu... note 2 varken bence note 3 almak cok mantiksiz o fiyat farkini kesinlikle hak etmiyor note 3, ama samsung un yavas kalmasi ve note 3 cok satmak icin guncellemyi gec vermesi beni samsungtan soguttu.. millet 4.4 e geciyor, note 2 gibi bir cihaz hala 4.1 de..
samsung türkiyenin işi veya güncellemeyi kim veriyorsa 4.3ü yurtdışında uzun süredir kullanıyorlar geldi de bize yok bu da beni deli ediyor yurtdışındakiler 4.4 alcak biz 4.3e yeni geçeriz veya 4.4 bekleriz haberdeki son cümle:
Android 4.4.2'nin hızlı bir şekilde sunulacağını düşünen uzmanlar güncellemenin belki de daha kısa süre içerisinde en azından Addroid 4.3 güncellemesinin tamamlanmasının ardından verileceğini umuyorlar.

bu yazıya göre 4.3 iptali gibi birşey söz konusu değilmiş gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: cank551977

bydadaloglu

Üye
Direkt 4.4 e geçilecek banada öyle geliyor

BurakTura

BurakTura

Üye
sammobilr sayfayi kaldirmislar herhalde erisilmiyor..

cank551977

cank551977

Üye
Ben bu sayfadan takip ediyorum..

BurakTura

BurakTura

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar size güzel bir haber vereyim :) gerçi biz almanya romunu çoktan kurmuştuk ama neyse :D

az önce samsung canlı destek ile konuştum acaba ben " almanya 4.3 rom'undan kurtulup geri 4.1.2'ye dönebilirmiyim " diye soru sormuştum oda bana "öyle birşey söz konusu değil garanti dışı kalmıştır cihasınız" dedi bende " knox sayacım hala 0 " yazdım sonra işte bir baktım " bana " Samsung Türkiye güncellemeyi 7 mart'da sağlıklı şekilde Türkiye kullanıcılarına sunacaktır Bilgilendirilecektir " dedi bende iyi akşamlar dedim demez olaydım çünkü o ordan kapatınca malesef benim ekranda kapandı :( yani her hangi bir size gösterecek bir ekran alıntısı yok elimde ama bunun üstüne yemin ederim 7 mart dediğine :)karşımdaki kişinin ismi " inci " idi bunuda ekliyim :D

• Beğen
Tepkiler: cank551977
cank551977

cank551977

Üye
Sunun surasinda 3 aydir bekliyoruz.. uc bes gun daha bekleriz...:D sakasin samsung saka...

BurakTura

BurakTura

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt