Dün deneme amaçlı ispanya 4.3 kurdum ama pek kullanmadım 1-2 saat sonra dn3 roma dönüş yaptım.S3 Türkiye'ye ikinci 4.3 güncellemesi gelmiş:Aynen öyle yaa hatta yeni sürümler bile çıktı NA1 gibi bugünde s3 için NA7 çıktı tr için hemde bize daha yakındaTürkiye'den başka hepsi yayınlandı zaten bizimkiler hala çok yakında çok yakındaDün deneme amaçlı ispanya 4.3 kurdum ama pek kullanmadım 1-2 saat sonra dn3 roma dönüş yaptım.

Ben ispanya romu knox sayacım 1 olduğu için acaba stock romda sayaç 1 olduktan sonra güncelleme alabiliyormuyuz diye deneme amaçlı kurdum güncellemeyi denetle dediğimde en yeni güncellemeler yüklü dedi herhangi bi modifiye edildi veya knox ile ilgili bir uyarı vermedi. Yani anlam veremiyorum bütün ülkeler 4.3 güncellemesini aldı Türkiye de s3 modeline ikinci 4.3 yazılımını verdi ama Note 2 Türkiye unutuldu.Aynen öyle yaa hatta yeni sürümler bile çıktı NA1 gibi bugünde s3 için NA7 çıktı tr için hemde bize daha yakında![]()
note2yi satana kadar samsunga bişey olmazTurkiye haricinde Dunya ya verdiler masallah bize 3. Dunya ulke muamelesi yapiyorlar diyecegim ama Irak'a bile verdiler...samsung kesinlikle sinifta kaldi benim gozumde... note 2 kesinlikle son Samsung telefonum olacak...
4s almamak için seçtim çok iyi cihaz parasına görenote2yi satana kadar samsunga bişey olmaz4s almamak için seçtim çok iyi cihaz parasına göre
samsung türkiyenin işi veya güncellemeyi kim veriyorsa 4.3ü yurtdışında uzun süredir kullanıyorlar geldi de bize yok bu da beni deli ediyor yurtdışındakiler 4.4 alcak biz 4.3e yeni geçeriz veya 4.4 beklerizBen alali 1 seneyi gecti.. kesinlikle piyasadaki en iyi telefonlardan biri.. hatta en uzun sure kullandigim telefon oldu... note 2 varken bence note 3 almak cok mantiksiz o fiyat farkini kesinlikle hak etmiyor note 3, ama samsung un yavas kalmasi ve note 3 cok satmak icin guncellemyi gec vermesi beni samsungtan soguttu.. millet 4.4 e geciyor, note 2 gibi bir cihaz hala 4.1 de..
Evet erişilmiyor. Note II türkiye kullanıcılarının ahı tuttu galibasammobilr sayfayi kaldirmislar herhalde erisilmiyor..

beddualar kabul oldu herhalEvet erişilmiyor. Note II türkiye kullanıcılarının ahı tuttu galiba![]()
beddualar kabul oldu herhalEvet erişilmiyor. Note II türkiye kullanıcılarının ahı tuttu galiba![]()

gerçi biz almanya romunu çoktan kurmuştuk ama neyse
yani her hangi bir size gösterecek bir ekran alıntısı yok elimde ama bunun üstüne yemin ederim 7 mart dediğine
karşımdaki kişinin ismi " inci " idi bunuda ekliyim 
ben almanya sürümünden Bulgaristan için çıkan NA1 e geçmiştim sıkıntı olmaz ama tr yi kurmam galiba güncel sürüm gelmezse:Haber - Samsung Türkiye Galaxy Note 2 4.3 Güncellemesi 7 Mart'da - MaxiCepasıl şimdi kafamdaki soru almanya rom'undan Türkiye Rom'una yine sorunsuz şekilde geçiş yapabilecekmiyiz.
yine almanya rom'unu kurduğun gibi mi kurdun ?ben almanya sürümünden Bulgaristan için çıkan NA1 e geçmiştim sıkıntı olmaz ama tr yi kurmam galiba güncel sürüm gelmezse: