Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Haa tamam beyler ya :D nerden değiştirdiğimi unutmuşum o kadarda baktım ama dalgınlık :D :D :kop2:

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Evet ayarlar ekran kısmında var bende geliştirici seçeneklerini bulamadım :D

ayarlara gıdıyosun . cıhaz hakkındaya tıklıyosun .yapım numarasına 7 kezden fazla ard arda tıklıyosun acılıyo

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Evet ayarlar ekran kısmında var bende geliştirici seçeneklerini bulamadım :D
geliştirici menüsünün aktif olması için cihaz hakkında kısmından yapım numarasına 6-7 kez arka arkaya hızlıca tıkla aktif olur :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Yazilimda sorun var.cunku 5 aydir 4.1.2de boyle bir sorun görmedim. Sorun şu. 4.3u yukledigimden beri 2.kez basima geliyor bu olay:gecen hafta gece % 75 sarjda birakmistim sabah aldigimda % 47ydi.yatmadan once her zaman kontrol ederim acik birsey kalmismi diye.o konuda eminim yani.ve bugun sabah saat 8de % 100 iken aldim yanima.oglene kadar telefonun kilidini açacak firsatim bile olmadi.12de bi açtım 92ye inmis.normalde % 1 inerdi :hmmm
Nedir bunun cozumu? Yardımcı olursaniz sevinirim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Yazilimda sorun var.cunku 5 aydir 4.1.2de boyle bir sorun görmedim. Sorun şu. 4.3u yukledigimden beri 2.kez basima geliyor bu olay:gecen hafta gece % 75 sarjda birakmistim sabah aldigimda % 47ydi.yatmadan once her zaman kontrol ederim acik birsey kalmismi diye.o konuda eminim yani.ve bugun sabah saat 8de % 100 iken aldim yanima.oglene kadar telefonun kilidini açacak firsatim bile olmadi.12de bi açtım 92ye inmis.normalde % 1 inerdi :hmmm
Nedir bunun cozumu? Yardımcı olursaniz sevinirim
Bende sabaha kadar yüzde 2 iniyor en fazla uyku moduna girmiyor olabilir cihaz

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bendede hic basima gelmezdi :hmmm
Nedir çözümü .. gece basinda dikilip ninni mi soylemek lazim illa :D
:D pil performansını gösteren yerden bakabilir misin bi orda yazıyor çizelge gibi bişi de uyku moduna girme sorunu var mı :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Acikcasi o kisimda kafayi yemis durumda .. :hmmm 7 saat diyor ama ben telefonu sarjdan cikarali 11 saat oldu.peki uyku modu nedir yani mesela ekran açık mi kalir yoksa uygulamalar mi somurur :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
Neyse dostum marketten cpu spy adli programı yükledim. Eger basima gelirse bir daha ordan anlarim uyku sorunu olup olmadigini.eger uykuya gecmiyorsa nasil gecircez peki uykuya bilgi verebilir misin ??

bydadaloglu

Üye
:)

bydadaloglu

Üye
Kafasına çekiçle vurarak :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
uyku moduna girmesini engelleyen programlar olabilir sürekli çalışan vs sorun normal değil durduğu yerde o kadar gitmsenin normal olmadığını düşünüyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
uyku moduna girmesini engelleyen programlar olabilir sürekli çalışan vs sorun normal değil durduğu yerde o kadar gitmsenin normal olmadığını düşünüyorum
Normal olmadigi kesin zaten :) Tamam dostum tesekkurler yardimin icin bi kac birseyleri kurcalayayim çözerim herhalde :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Normal olmadigi kesin zaten :) Tamam dostum tesekkurler yardimin icin bi kac birseyleri kurcalayayim çözerim herhalde :)

Ekran görüntüsünde olduğu gibi bazı uygulamalar bu şekilde uyku telefonun moduna girmesini engelliyor. Bu da telefon kullanılmadığında bile normalden daha hızlı şarj tükenmesine neden olabiliyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
O kadarı normaldir çünkü 4.3 ün 4.1.2 ye göre şarj tüketimi fazla 4.1.2 den sonra kullandığım her 4.3 te bu böyle oldu. Yapacak bişey yok ya 4.1.2 kullanacaz yada artık 4.1.2 şarj tüketimini unutacaz :D Belki zamanla iyileştirme yaparlar ama çok değişeceğini sanmam.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
O kadarı normaldir çünkü 4.3 ün 4.1.2 ye göre şarj tüketimi fazla 4.1.2 den sonra kullandığım her 4.3 te bu böyle oldu. Yapacak bişey yok ya 4.1.2 kullanacaz yada artık 4.1.2 şarj tüketimini unutacaz :D Belki zamanla iyileştirme yaparlar ama çok değişeceğini sanmam.
Benim şarj durumu gayet iyi memnunum sıkıntı yok ama ben face vs gibi uygulamaları yüklemiyorum :)

codblackops2

codblackops2

Üye

Ekran görüntüsünde olduğu gibi bazı uygulamalar bu şekilde uyku telefonun moduna girmesini engelliyor. Bu da telefon kullanılmadığında bile normalden daha hızlı şarj tükenmesine neden olabiliyor.
Oraya nasil girdin söyler misin :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt