Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

N. O. T. E. 2

Üye
yükledim
ben az once baktım s3 ıcın turkıye ıcın 4.3 yoktu ama bılmıyorum yıne de . en az 4 5 dk falan surer ve zaten rom u atarken de gorursun ne kadar kaldıgını sorun yok yanı ama degıdıgım gıbı kılıt nokta telefonu oynatmamak aman dıyım yanı sonra pısman olma
@imdilik catır çatır çalışıyor bakaım sarjda iyi gibi.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
ıste ben bu dedıgını yapmak cok ıstedım ama usengeclık valla benı tamamen ele gecırmıs ya :D
bendede takıntı hastalığı var kafama estimi kaçarı yok yaparım :D
türkiye romu gelecek diye boşuna bekliyoruz al sana 10 numara stock rom en büyük teknoloji devlerinden birisi almanlar bana göre romlarıda sağlamdır türkiyedede kullanabiliyosun multi csc daha ne aga bak keyfine :D yemişim türkiye romunu

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
eyw. hacı bosuna beklemişik :D

ben oyle beklemem aklıma gırdı bı kere yaparım ben ohhooo bıktım bıle 4.4 u beklıyorum :D :D
bendede takıntı hastalığı var kafama estimi kaçarı yok yaparım :D

Rom yuklemek eyvallah da tek tek rom denemek olum ya :D ona usenıyorum mesela memnun degılım romumdan o zaman altarnatıf ararım bak orada sorun yok :) :D ama kafama gırınce de telefonu brıck yaparım yıne yaparım ah o nokıa 5800 ne kadar cok bozdum brıck yaptım bı dılı olsada konussa :D

• Beğen
Tepkiler: N. O. T. E. 2
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Rom yuklemek eyvallah da tek tek rom denemek olum ya :D ona usenıyorum mesela memnun degılım romumdan o zaman altarnatıf ararım bak orada sorun yok :) :D ama kafama gırınce de telefonu brıck yaparım yıne yaparım ah o nokıa 5800 ne kadar cok bozdum brıck yaptım bı dılı olsada konussa :D

işte sıkıntı orda gece 1 gibi başladım 4 gibi yattım :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
oyuzden bı tane guzel rom buldugun zaman sasmıyacaksın :D
buldum :D germany 4.3 mk9 :D root bile yapmayacam düz stock kullanacam :)
Ha bu arada beyler direk 4.3 stock kuranlar root etmeyin şimdilik knoxtan ötürü knox sayacınız 1 olursa garanti dışı kalır ve şimdilik çözümü yok.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
buldum :D germany 4.3 mk9 :D root bile yapmayacam düz stock kullanacam :)
Ha bu arada beyler direk 4.3 stock kuranlar root etmeyin şimdilik knoxtan ötürü knox sayacınız 1 olursa garanti dışı kalır ve şimdilik çözümü yok.

:hehe::hehe::hehe::hehe: 1 benim :D bizim boyle uyaranımız olmadı :D bodozlama gıttık valla

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
blackcat67

blackcat67

Üye
final haftası geldi ya gelsede yükleyemicem hay ben böyle güncellemenin :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
final haftası geldi ya gelsede yükleyemicem hay ben böyle güncellemenin :D

bi gelsinde görmezsin sen fınal mınal merak etme sonuc olarak fınale de okula gıdınce calısan bır mıllet oldugumuz ıcın sulalemız raat :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
ilk izlenimlerim mk9 da şarjı su gibi içmiyor :D ikincisi ram kullanımı şu anda 3-5 uygulama yükledim daha kendi uygulamaları dahil 700 mb civarında 1 gb boş üçüncüsü hız ve pratikliği artmış mk4 e göre güç tasarrufunda bile hızlı ve akıcı

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ilk izlenimlerim mk9 da şarjı su gibi içmiyor :D ikincisi ram kullanımı şu anda 3-5 uygulama yükledim daha kendi uygulamaları dahil 700 mb civarında 1 gb boş üçüncüsü hız ve pratikliği artmış mk4 e göre güç tasarrufunda bile hızlı ve akıcı
Evet güç tasarrufunu açmıştım dün öyle unutmuşum hiç farkettirmedi bile :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bir de bende knox yüklü değil yüz küsür mb indirmek istiyor bunu yüklemesem iyi olur galiba :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bir de bende knox yüklü değil yüz küsür mb indirmek istiyor bunu yüklemesem iyi olur galiba :D
Knoxtan uzak dur boşver :D ben ayarlarda sadece yazı tipi değiştirmeyi bulamadım sende varmı?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Evet ayarlar ekran kısmında var bende geliştirici seçeneklerini bulamadım :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt