Evet ayarlar ekran kısmında var bende geliştirici seçeneklerini bulamadım![]()
geliştirici menüsünün aktif olması için cihaz hakkında kısmından yapım numarasına 6-7 kez arka arkaya hızlıca tıkla aktif olurEvet ayarlar ekran kısmında var bende geliştirici seçeneklerini bulamadım![]()

ayarlara gıdıyosun . cıhaz hakkındaya tıklıyosun .yapım numarasına 7 kezden fazla ard arda tıklıyosun acılıyo
Eyvallah sağolun adamlar saklamış resmengeliştirici menüsünün aktif olması için cihaz hakkında kısmından yapım numarasına 6-7 kez arka arkaya hızlıca tıkla aktif olur![]()

aynenEyvallah sağolun adamlar saklamış resmen![]()
bulamasınlar dıye 

Bende sabaha kadar yüzde 2 iniyor en fazla uyku moduna girmiyor olabilir cihazYazilimda sorun var.cunku 5 aydir 4.1.2de boyle bir sorun görmedim. Sorun şu. 4.3u yukledigimden beri 2.kez basima geliyor bu olay:gecen hafta gece % 75 sarjda birakmistim sabah aldigimda % 47ydi.yatmadan once her zaman kontrol ederim acik birsey kalmismi diye.o konuda eminim yani.ve bugun sabah saat 8de % 100 iken aldim yanima.oglene kadar telefonun kilidini açacak firsatim bile olmadi.12de bi açtım 92ye inmis.normalde % 1 inerdi
Nedir bunun cozumu? Yardımcı olursaniz sevinirim
Bendede hic basima gelmezdiBende sabaha kadar yüzde 2 iniyor en fazla uyku moduna girmiyor olabilir cihaz

Bendede hic basima gelmezdi
Nedir çözümü .. gece basinda dikilip ninni mi soylemek lazim illa![]()
pil performansını gösteren yerden bakabilir misin bi orda yazıyor çizelge gibi bişi de uyku moduna girme sorunu var mı 
![]()
pil performansını gösteren yerden bakabilir misin bi orda yazıyor çizelge gibi bişi de uyku moduna girme sorunu var mı
![]()
Normal olmadigi kesin zatenuyku moduna girmesini engelleyen programlar olabilir sürekli çalışan vs sorun normal değil durduğu yerde o kadar gitmsenin normal olmadığını düşünüyorum
Tamam dostum tesekkurler yardimin icin bi kac birseyleri kurcalayayim çözerim herhalde 
Normal olmadigi kesin zatenTamam dostum tesekkurler yardimin icin bi kac birseyleri kurcalayayim çözerim herhalde
![]()
Benim şarj durumu gayet iyi memnunum sıkıntı yok ama ben face vs gibi uygulamaları yüklemiyorumO kadarı normaldir çünkü 4.3 ün 4.1.2 ye göre şarj tüketimi fazla 4.1.2 den sonra kullandığım her 4.3 te bu böyle oldu. Yapacak bişey yok ya 4.1.2 kullanacaz yada artık 4.1.2 şarj tüketimini unutacazBelki zamanla iyileştirme yaparlar ama çok değişeceğini sanmam.

Oraya nasil girdin söyler misin
Ekran görüntüsünde olduğu gibi bazı uygulamalar bu şekilde uyku telefonun moduna girmesini engelliyor. Bu da telefon kullanılmadığında bile normalden daha hızlı şarj tükenmesine neden olabiliyor.