Air command disinda ilgimi cekecek olan bir note 3 ozelligi yok.temassiz hareketleri bile etrafimda gozluyorum , genellikle telefonu yeni alanlar kurcaliyor ve 1 ay sonra acmiyorlar bile.dedigim gibi minik yazilimsal detaylar benzeseydi ve air command olsaydi guzel olurdu

mk9 dan sonra çıkan ML3 ve ML4 son tabanları için tamirda ve dr.ketans note 3 mod paketini çıkarmış dün.hmm anladım sagolasın![]()
mk9 dan sonra çıkan ML3 ve ML4 son tabanları için tamirda ve dr.ketans note 3 mod paketini çıkarmış dün.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvalla bi denemek istiyorum ben açıkçası stock deodexed knox kaldırılmış roma bu mod paketini yükleyince güzel olacağını düşünüyorum.
Sanmıyorum az önce gördüm ve birden aklıma çok yattı dr.ketans varsa sorun yoktur tamirda ile büyük bi iş çıkarıyolarN7100UBUEMK2 kısaca MK2 kullanıyorum v3 u ındırıp kurabılırım aklıma yattı yanı ama dıger modlar da oldugu gıbı bazı restart sorunları olur gıbıme gelıyo bu yuzden kurmak da cekınıyorum

Sanmıyorum az önce gördüm ve birden aklıma çok yattı dr.ketans varsa sorun yoktur tamirda ile büyük bi iş çıkarıyolar![]()
dur dur indirme şimdi yorumlara baktımda hatalar var bu mod paketindev3 indiriyorum sımdı bakalım ne olacak denıyecegım %20

dur dur indirme şimdi yorumlara baktımda hatalar var bu mod paketinde![]()
daha oncede yasadım bunları cunku 
özelliklere baktığımda bi anda beni cezbetmişti ama yorumlarda rehberin ekran geçişlerinin vs hata ve çökme olduğu yazıları görünce birden soğudumya dedım ben sanadaha oncede yasadım bunları cunku
![]()
dn3 rom iyiymiş o zaman hata mata yok 
özelliklere baktığımda bi anda beni cezbetmişti ama yorumlarda rehberin ekran geçişlerinin vs hata ve çökme olduğu yazıları görünce birden soğudumdn3 rom iyiymiş o zaman hata mata yok
![]()
dogru dıyosun
dn3 ıyı sımdılıkarkadaşlar note 2 güncelleme yayınlandı mi s3 kullanicilari hala bekliyoruz :-@
gerçekten muhtesem bir batarya tasarrufu var
sabah 8den bu yana yarım saat film izledim 1 saat muzik dinledim.geri kalanida wifiyla whatsapp facebook tapatalk internet vs kullandim ve ortaya bu cikti..not:fotolarda hiçbir yamukluk yoktur
Bu bir rekor olmali...gerçekten muhtesem bir batarya tasarrufu var
sabah 8den bu yana yarım saat film izledim 1 saat muzik dinledim.geri kalanida wifiyla whatsapp facebook tapatalk internet vs kullandim ve ortaya bu cikti..not:fotolarda hiçbir yamukluk yoktur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
18 saat ve %13 sarjAcikcasi 5 aydir note 2 kullaniyorum ama oraya tiklamak aklima gelmedi.sen soyleyince tikladim ve farkettim
işaretli yere kadar fu ll 3g ve wifi 3g de senkronizasyon acık degıl ama wifi de senkronizasyon da acık18 saat ve 14 sarj
de grafiği çözemedim ben 
Acikcasi 5 aydir note 2 kullaniyorum ama oraya tiklamak aklima gelmedi.sen soyleyince tikladim ve farkettimde grafiği çözemedim ben
Senkronizasyon kapalı bende hep.ihtiyacimi gordugu sekilde bir gunu 7 saat ekran suresiyle cikariyorsa benim icin gercekten iyi.zira 4.1.2 de 6 saati gecememistim ben
ahahaha
grafık cok basıt bıraz bak cozersın alttakı wifi falan yazıyo ya o acık oldugu zamanlarda mavı oluyo ıste . mobil ag sınyalının koyu yesıl oldugu yerde cok ıyı cekıyo telefon hafıf sarı oldugu yerlerde de telefon cok ıyı cekmıyo ben 4.1.2 de 18 saat full wifi senkronizasyon falan fılan 18 saat + %35 falan da sarj oluyodu bıde bu paylastıgım fotoda face book chrome ve oyun fulll hıc bırakmadan yanı 
Herneyse detaya girmeye gerek yok o kadarahahaha
grafık cok basıt bıraz bak cozersın alttakı wifi falan yazıyo ya o acık oldugu zamanlarda mavı oluyo ıste . mobil ag sınyalının koyu yesıl oldugu yerde cok ıyı cekıyo telefon hafıf sarı oldugu yerlerde de telefon cok ıyı cekmıyo ben 4.1.2 de 18 saat fu ll wifi senkronizasyon falan fılan 18 saat + %35 falan da sarj oluyodu bıde bu paylastıgım fotoda face book chrome ve oyun fulll hıc bırakmadan yanı
![]()
özetle 4.3le bataryada iyileştirme yapmışlar :PHerneyse detaya girmeye gerek yok o kadarözetle 4.3le bataryada iyileştirme yapmışlar :P
guzel daha once s2 kullandım ben boyle bataryasının uzun gıttıgını gormedım bu telefonu sevıyorum valla
her turlu yardımcı bana gerek ekran buyukluguyle gerek bataryasıyla gerek kalemıyle her seyıyle hosuma gıdıyo s3 un ekranı buyuk derdım
sımdı kucuk gelıyo