Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Air command disinda ilgimi cekecek olan bir note 3 ozelligi yok.temassiz hareketleri bile etrafimda gozluyorum , genellikle telefonu yeni alanlar kurcaliyor ve 1 ay sonra acmiyorlar bile.dedigim gibi minik yazilimsal detaylar benzeseydi ve air command olsaydi guzel olurdu

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Air command disinda ilgimi cekecek olan bir note 3 ozelligi yok.temassiz hareketleri bile etrafimda gozluyorum , genellikle telefonu yeni alanlar kurcaliyor ve 1 ay sonra acmiyorlar bile.dedigim gibi minik yazilimsal detaylar benzeseydi ve air command olsaydi guzel olurdu

bende aynı kanaatteyım air command olsaydı guzel olurdu ama bunu koymaları ımkansızdı cunku note 3 u aır command ıle tanıttılar yanı note 3 alan kısı aır command ıcın alacaktı kısacası air ı note 2 ye getırınce neden daha fazla verıp de note 3 alsın kı note 2 alır hem daha az verır hemde aır e sahıp olur :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım sagolasın :)
mk9 dan sonra çıkan ML3 ve ML4 son tabanları için tamirda ve dr.ketans note 3 mod paketini çıkarmış dün. valla bi denemek istiyorum ben açıkçası stock deodexed knox kaldırılmış roma bu mod paketini yükleyince güzel olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
mk9 dan sonra çıkan ML3 ve ML4 son tabanları için tamirda ve dr.ketans note 3 mod paketini çıkarmış dün. valla bi denemek istiyorum ben açıkçası stock deodexed knox kaldırılmış roma bu mod paketini yükleyince güzel olacağını düşünüyorum.

N7100UBUEMK2 kısaca MK2 kullanıyorum v3 u ındırıp kurabılırım aklıma yattı yanı ama dıger modlar da oldugu gıbı bazı restart sorunları olur gıbıme gelıyo bu yuzden kurmak da cekınıyorum
[TBODY][TR="bgcolor: rgb(17, 196, 255)"][TD]N7100UBUEMK2[/TD][/TR][/TBODY]

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
N7100UBUEMK2 kısaca MK2 kullanıyorum v3 u ındırıp kurabılırım aklıma yattı yanı ama dıger modlar da oldugu gıbı bazı restart sorunları olur gıbıme gelıyo bu yuzden kurmak da cekınıyorum
Sanmıyorum az önce gördüm ve birden aklıma çok yattı dr.ketans varsa sorun yoktur tamirda ile büyük bi iş çıkarıyolar :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Sanmıyorum az önce gördüm ve birden aklıma çok yattı dr.ketans varsa sorun yoktur tamirda ile büyük bi iş çıkarıyolar :)

v3 indiriyorum sımdı bakalım ne olacak denıyecegım %20

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
ya dedım ben sana :D daha oncede yasadım bunları cunku :D
özelliklere baktığımda bi anda beni cezbetmişti ama yorumlarda rehberin ekran geçişlerinin vs hata ve çökme olduğu yazıları görünce birden soğudum :D dn3 rom iyiymiş o zaman hata mata yok :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
özelliklere baktığımda bi anda beni cezbetmişti ama yorumlarda rehberin ekran geçişlerinin vs hata ve çökme olduğu yazıları görünce birden soğudum :D dn3 rom iyiymiş o zaman hata mata yok :D

aynen :D dogru dıyosun :) dn3 ıyı sımdılık

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
apex2121

apex2121

Üye
arkadaşlar note 2 güncelleme yayınlandı mi s3 kullanicilari hala bekliyoruz :-@

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu bir rekor olmali...:D gerçekten muhtesem bir batarya tasarrufu var :hmmm sabah 8den bu yana yarım saat film izledim 1 saat muzik dinledim.geri kalanida wifiyla whatsapp facebook tapatalk internet vs kullandim ve ortaya bu cikti..not:fotolarda hiçbir yamukluk yoktur :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Bu bir rekor olmali...:D gerçekten muhtesem bir batarya tasarrufu var :hmmm sabah 8den bu yana yarım saat film izledim 1 saat muzik dinledim.geri kalanida wifiyla whatsapp facebook tapatalk internet vs kullandim ve ortaya bu cikti..not:fotolarda hiçbir yamukluk yoktur :D

birde 16s57d falan yazan yere tıkla oyle bı ss atsana

codblackops2

codblackops2

Üye

codblackops2

codblackops2

Üye

işaretli yere kadar fu ll 3g ve wifi 3g de senkronizasyon acık degıl ama wifi de senkronizasyon da acık :) 18 saat ve 14 sarj
Acikcasi 5 aydir note 2 kullaniyorum ama oraya tiklamak aklima gelmedi.sen soyleyince tikladim ve farkettim :D de grafiği çözemedim ben :hmmm

Senkronizasyon kapalı bende hep.ihtiyacimi gordugu sekilde bir gunu 7 saat ekran suresiyle cikariyorsa benim icin gercekten iyi.zira 4.1.2 de 6 saati gecememistim ben

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Acikcasi 5 aydir note 2 kullaniyorum ama oraya tiklamak aklima gelmedi.sen soyleyince tikladim ve farkettim :D de grafiği çözemedim ben :hmmm

Senkronizasyon kapalı bende hep.ihtiyacimi gordugu sekilde bir gunu 7 saat ekran suresiyle cikariyorsa benim icin gercekten iyi.zira 4.1.2 de 6 saati gecememistim ben

:D ahahaha :D grafık cok basıt bıraz bak cozersın alttakı wifi falan yazıyo ya o acık oldugu zamanlarda mavı oluyo ıste . mobil ag sınyalının koyu yesıl oldugu yerde cok ıyı cekıyo telefon hafıf sarı oldugu yerlerde de telefon cok ıyı cekmıyo ben 4.1.2 de 18 saat full wifi senkronizasyon falan fılan 18 saat + %35 falan da sarj oluyodu bıde bu paylastıgım fotoda face book chrome ve oyun fulll hıc bırakmadan yanı :D

codblackops2

codblackops2

Üye
:D ahahaha :D grafık cok basıt bıraz bak cozersın alttakı wifi falan yazıyo ya o acık oldugu zamanlarda mavı oluyo ıste . mobil ag sınyalının koyu yesıl oldugu yerde cok ıyı cekıyo telefon hafıf sarı oldugu yerlerde de telefon cok ıyı cekmıyo ben 4.1.2 de 18 saat fu ll wifi senkronizasyon falan fılan 18 saat + %35 falan da sarj oluyodu bıde bu paylastıgım fotoda face book chrome ve oyun fulll hıc bırakmadan yanı :D
Herneyse detaya girmeye gerek yok o kadar :D özetle 4.3le bataryada iyileştirme yapmışlar :P

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Herneyse detaya girmeye gerek yok o kadar :D özetle 4.3le bataryada iyileştirme yapmışlar :P

iste nedense bana da batarya kotu gıbı gelıyo ama :D guzel daha once s2 kullandım ben boyle bataryasının uzun gıttıgını gormedım bu telefonu sevıyorum valla :) her turlu yardımcı bana gerek ekran buyukluguyle gerek bataryasıyla gerek kalemıyle her seyıyle hosuma gıdıyo s3 un ekranı buyuk derdım :D sımdı kucuk gelıyo :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Takipçi Satın Al

Üst Alt