Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sarj konusu dediginiz gibi cok daha iyi.ufak bir fark diyordum ama wifiyla tapatalk facebook vs geziyorum..resmi paylastigimda yuzde 54 olan sarj şimdi 50ye indi.30 dakikada % 4 indi ki ,4.1.2 de hayal bile edemezdim neredeyse :P

Konu Sahibi
4.1.2 de daha iyidir şarj da önceki sürümlere göre mk9 daha iyidir umarım

Tepkiler: GrknYavas ve codblackops2
Antutuda sadece rami sifirlayip guc tasarrufunu kapatip test ettim 21164 cikti

pano falan vardı msj bır kac tane vardı zaten oyle cok bırsey yoktu

Konu Sahibi
pano falan vardı msj bır kac tane vardı zaten oyle cok bırsey yoktu
Onlar düzeltildi evet pano açılıyor mesaj hatası yok sns çökme hatası yok herhangi bir sorun yok şimdilik sadece şarj biraz çabuk bitiyo

Onlar düzeltildi evet pano açılıyor mesaj hatası yok sns çökme hatası yok herhangi bir sorun yok şimdilik sadece şarj biraz çabuk bitiyo

ben zaten hıc bırını kullanmıyodum o ozellıklerın salla note 3 olmadıktan sonra ozellıklerını ne yapayım yavf

Konu Sahibi
ben zaten hıc bırını kullanmıyodum o ozellıklerın salla note 3 olmadıktan sonra ozellıklerını ne yapayım yavf
çoğu note 3 uygulaması var donanıma bağlı olmayan hepsi var de işte orjinal sürüm yine orjinaldir bendede orjinal takıntısı var

Tepkiler: GrknYavas
çoğu note 3 uygulaması var donanıma bağlı olmayan hepsi var de işte orjinal sürüm yine orjinaldir bendede orjinal takıntısı var

aynen hıc acelem yok zaten 4.3 kullanıyorum sadece turkıye surumunu beklıyorum kı telefon vıetnam onu yukledım turkce yok bende gerı dondum

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
aynen hıc acelem yok zaten 4.3 kullanıyorum sadece turkıye surumunu beklıyorum kı telefon vıetnam onu yukledım turkce yok bende gerı dondum
alla alla ya hala verilmedi türkiyeye gürkan bunların yaptığı işe ama artık ha

Konu Sahibi
adına ağıtlar yakacam samsung

Tepkiler: codblackops2
lan ne olur pazar gunu suprizi yapsalar

Tepkiler: serdar_gs