BurakTura
Üye
artmaz. sonucunda resmi.Arkadaslar 4.3 stock tr romdayim 4.4.2 odinle flashlasam knox sayaci artarmi ?
artmaz. sonucunda resmi.Arkadaslar 4.3 stock tr romdayim 4.4.2 odinle flashlasam knox sayaci artarmi ?
Hayır herhangibir artma söz konusu değil sonuçta root veya custom rom atmıyoruz o yüzden içimiz rahat olsunArkadaslar 4.3 stock tr romdayim 4.4.2 odinle flashlasam knox sayaci artarmi ?
Artmaz odinle direk üstüne kur ama root veya recovery yapma o zaman sayaç 1 olurArkadaslar 4.3 stock tr romdayim 4.4.2 odinle flashlasam knox sayaci artarmi ?
Evet bencedeKitkat cok sarj yiyor beyler bilginize.4.1.1e donme zamani tekrardan
şarj çabuk bitmeye başladıKitkat cok sarj yiyor beyler bilginize.4.1.1e donme zamani tekrardan
Bence gayet makul gidiyor şarj 4.3 den çok farklı değil işte durumEvet bencedeşarj çabuk bitmeye başladı

Çok fark yok ama 4.3 ten 4.4 e geçtikten sonraki ilk gün birden fark etti aynı kullanımımda ortalama yüzde 10 yüzde 20 daha çabuk bittiBence gayet makul gidiyor şarj 4.3 den çok farklı değil işte durum![]()
sen ne yoğunlukta nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama bende sabah 7 den akşam 11 e kadar falan sabit sürekli internet açık whatsapp yoğun kullanıyorum bazen iş amaçlı resim vs müzik dinlemem alo alo vs
bugün yazdırılıyor kısmında açık olan iki ayarı kapali yaptım sanki biraz etkisi oldu yinede evet 4.3 ten çok farkı yok fena değil ben 4.4.2 yi sevdim 
Slm arkadaşlar bu sıfırlama dediginiz Wipe lermi oluyor ben Ditto 4.4.2 i kullanıyorum odinle yüklemeden önce wipeleri yapmam lazımı hiç odinle flashlama yapmadım daCihazı sıfırlamadan direk odin ile kurdum Antutu Puanı
Şu an için gayet stabil çalışmakta ki ben bir de cihazı sıfırlamadan direk yükledim![]()
Ne geldi peki?Note II için Fransa 4.4.2 yeni güncelleme yayınlandı arkadaşlar