Haber NOTE 2 4.4.2 Kit Kat

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
O knox sayacı ota'yı etkilemiyor.Dahası kitkati yükledikten sonra download sayacı sıfırlandı bende :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
O knox sayacı ota'yı etkilemiyor.Dahası kitkati yükledikten sonra download sayacı sıfırlandı bende :D
Ne diyosun :D Allahını seversen :D Laaaaaaaan :D dalga geçmiyosan bugün öğlen iş çıkışı direk kuruyorum aga o yee :D müthiş haber

PriZm

PriZm

Üye
Download sayacı diyorum knox sayacı değil :D

blackcat67

blackcat67

Üye
bu kez kitkat türkiyeye gelişi uzun sürmez adamlar 1 aydır çalışıyor :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Rehber sorunu da çözülmüş yağ gibi akıyor sevindim ☺

serdar_gs

serdar_gs

Üye
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Almanyadan sonra fransaya geçtin sende hiç türkiye romu kullanmaz oldun herhalde kardeş :D valla yorumlar olumlu bende kuracam :D
Aynen öyle valla ya almanya bulgaristan derken şimdi fransa sürümünü kullanıyorum :-D klavye de iyi olmuş 4×3 klavye geri gelmiş ifadeler eklemiş whatsapp daki gibi. Geliştirici seçeneklerinde işlem ayrıntıları yer almış filan genel olarak daha akıcı olmuş beğendim ama note 3 den özellik koyarlar s pen vs bekledim ama onlar yok maalesef

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Aynen öyle valla ya almanya bulgaristan derken şimdi fransa sürümünü kullanıyorum :-D klavye de iyi olmuş 4×3 klavye geri gelmiş ifadeler eklemiş whatsapp daki gibi. Geliştirici seçeneklerinde işlem ayrıntıları yer almış filan genel olarak daha akıcı olmuş beğendim ama note 3 den özellik koyarlar s pen vs bekledim ama onlar yok maalesef
Note 3, S5 özellikleri koymazlar onu zaten kimse beklemesin onlar için ditto note 3 rom tercih edilebilir ama benim temennim inş reset atma sorunu ve bazen klavyenin sapıtması gibi sorunlar yoktur :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Note 3, S5 özellikleri koymazlar onu zaten kimse beklemesin onlar için ditto note 3 rom tercih edilebilir ama benim temennim inş reset atma sorunu ve bazen klavyenin sapıtması gibi sorunlar yoktur :D
Klavye şu ana kadar gayet iyi t9 döndüm :D tekrardan reset atma ya hiç denk gelmedim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Klavye şu ana kadar gayet iyi t9 döndüm :D tekrardan reset atma ya hiç denk gelmedim
Bende şuanda stock Türkiye 4.3 kurulu root bile yapmadım bayadır kullanıyorum bir kaç kere tlf kendi kendine res attı sonra klavye çok kullandığım kelimeleri unuttu sürekli aynı kelimeleri önüme getiriyo yazdıklarımı kaydetmiyo ara sıra yapıyo bunu :D 4.4 te bu sorunu yaşamassam zaten yorumlarınız oldukça olumlu gayet stabil rommuş :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Cihazı sıfırlamadan direk odin ile kurdum Antutu Puanı
Bende şuanda stock Türkiye 4.3 kurulu root bile yapmadım bayadır kullanıyorum bir kaç kere tlf kendi kendine res attı sonra klavye çok kullandığım kelimeleri unuttu sürekli aynı kelimeleri önüme getiriyo yazdıklarımı kaydetmiyo ara sıra yapıyo bunu :D 4.4 te bu sorunu yaşamassam zaten yorumlarınız oldukça olumlu gayet stabil rommuş :D
Şu an için gayet stabil çalışmakta ki ben bir de cihazı sıfırlamadan direk yükledim :D

• Beğen
Tepkiler: BurakTura
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Cihazı sıfırlamadan direk odin ile kurdum Antutu Puanı

Şu an için gayet stabil çalışmakta ki ben bir de cihazı sıfırlamadan direk yükledim :D
Bende şimdi öyle yapıyorum wipe yapmadan üstüne kuracam bakalım nası olacak :DKurdum :D Biraz kullanayım yazarım şimdilik hoş görünüyo performansınada bi bakalım

BurakTura

BurakTura

Üye
Aynen oyle bende oyle yaptim :D hicbir sorun yok ama sifirlasammi diyede dusunmuyorum degil ilerde hata cikar falan diye

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Aynen oyle bende oyle yaptim :D hicbir sorun yok ama sifirlasammi diyede dusunmuyorum degil ilerde hata cikar falan diye
ben 4.3 ü de sıfırlamdan kurdum herhangibi sorun yaşamadım hiç hatta 4.3 ün almanya ve bulgaristan sürümlerini kurdum sıfırlmadan sıkıntı yaşamadım aldığımdan beri hiç sıfırlamadım hatta üşendim tekrar baştan kurmaya herşeyi :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Şuana kadar 1 geçtim 800 lere bile gelmedi ram kullanımı. Bu arada art mi ne olacaktı 4.4.2 de ona rastlamadım bilen var mı
ART tam olarak hazır değil. Zaten kaldırdılar hiç bi 4.4.2 manifacturer romlarında onu göremezsin. büyük ihtimal sonraki android sürümünde direk art'a geçerler dalvik falan kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ART tam olarak hazır değil. Zaten kaldırdılar hiç bi 4.4.2 manifacturer romlarında onu göremezsin. büyük ihtimal sonraki android sürümünde direk art'a geçerler dalvik falan kalmaz.
Bilgilendirme için teşekkürler.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sizdede konumu her açışınızda konum onayı geliyor mu? Konumu açmadan hava durumunu güncelleyemiyorum ayarlardan güç tasarrufu diyorum wifi ve mobil ağ ile diyorum ama konumu kapatınca yine olmuyo :D

PriZm

PriZm

Üye
Evet bendede oluyor.Ama dert etmiyorum çünkü konum hep açık. :D

Üst Alt