Haber NOTE 2 4.4.2 Kit Kat

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
galeri kasması azalsa ve batarya süresine dokunmasalar yeter

PriZm

PriZm

Üye
4.3'e göre farklı olan yerlerden ss aldım.

Bildirim çubuğu

Kernel yine aynı.Samsung bu konuda epey inatçı.
Portlamaların kolay olmasını istemiyor.

Ram kullanımı tahmini olarak 100-150 mb daha az.Ama Touchwizden dolayı kitkat olsa bile fazla birşey fark etmiyor.

Müzik çalarken kilit ekranı

Radyo

Multitask ekranı

Bu bölüm yine tam tahmin ettiğim gibi. :D

Bunların haricinde bütün animasyonlar 60 fps'de.Bunu bariz bir şekilde fark edebiliyorsunuz.Ve cihaz genelindede daha seri çalışıyor.
Batarya tüketimi şuana kadar gayet iyi.
4.3 de ki geç gelen kilit ekranı sorunu düzeltilmiş.
Galeri kesinlikle daha hızlı.Yaklaşık 6K-7K fotoğraf olmasına rağmen yavaşlamıyor.
Müzik çalar gibi programlarda scroll çok daha akıcı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
hız nasıl 4.3e göre?

ciwano0114

Üye
S3 sahipleri sabırlı olun:)
Çıkan haberler doğrultusunda note2 hedefine ulaştı. Mayıs'ın ilk haftasında bizlerin de yüzü gülecek inşallah:)

blackcat67

blackcat67

Üye
ram az kullanıyorsa verilmesi gerekiyor amahazırlık yok allahım ya böyle bir firma olmaz olsun başlicam vereceği yazılımlara kıçı kırık bir güncelleme için kodları paylaşşa o bile yeter ya

BurakTura

BurakTura

Üye
Group Play'e Video Paylaşma özelliğide gelmişmi bi baksanız :D ona göre hemen yükleyeceğim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

Buyrun ram kullanımı apex kullaniyorum ve ram kullanımı gayet iyi durumda en fazla 700 mb civarı oluyor

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve reflex
blackcat67

blackcat67

Üye
şuan deliriyorum kendimi yiyorum adeta bana telefon alırken arkadaş demişti note 2 al diye napacam lan o kadar büyük telefonu demiştim keşke ozaman ağzıma kürekle vursaymış :bangin::icelim:

• Beğen
Tepkiler: Dede
reflex

reflex

Üye
şuan deliriyorum kendimi yiyorum adeta bana telefon alırken arkadaş demişti note 2 al diye napacam lan o kadar büyük telefonu demiştim keşke ozaman ağzıma kürekle vursaymış :bangin::icelim:
Olsun cm var

reflex

reflex

Üye
Stabili çıkınca yüklersin sende

BurakTura

BurakTura

Üye
Kurdum. Uygulamalari gizleme ayari gitmis ona sinir oldum. Birde group playe yuzde yuz bu sefer video paylas ozelligi gelir diyordum oda gelmemis.

MaxipmaN

Üye
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
4.3 stock halde luncher yok 1.21lere çıkıyor 3-5 uygulama açıp kapayınca
Şuana kadar 1 geçtim 800 lere bile gelmedi ram kullanımı. Bu arada art mi ne olacaktı 4.4.2 de ona rastlamadım bilen var mı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
vay be sonunda geldi 4.4.2 :D facebookta admine ne zaman gelir türkiyeye yine en son bizmi alırız diyorum çalışmalarımız devam ediyo en kısa zamanda yayında olacak diyo :D acaba bunu kursam mı yine 2-3 ay geç gelirmi bize ? :D normal türkiye 4.3 stock kullanıyorum root bile etmedim kaç aydır
Bu bölüm yine tam tahmin ettiğim gibi. :D

Benim knox sayacıda 1 ama bende böyle uyarı vermiyo en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyo güncelleme gelse ota üzerinden alabilirmiyim ben ne diyosun?

PriZm

PriZm

Üye
Bende öyle demesinin nedeni romu yükledikten hemen sonra root + recovery atmış olmam :D :ehe:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende öyle demesinin nedeni romu yükledikten hemen sonra root + recovery atmış olmam :D :ehe:
He ok :D peki root etmeden stock kullanırken güncelleme geldiğinde alabilecekmisin yoksa bu knox sayacı yüzünden artık güncelleme alamayacakmıyız sadece odinlemi bilgin varmı?

Üst Alt