Ben kurdum Türkçe şu anda her kurduğum da Türkçe oldu ama telefonu sıfırlamadan yaptım ben.Odinle kursam turkce olucakmi
Eyvallah bi deneyelim bakalımBen kurdum Türkçe şu anda her kurduğum da Türkçe oldu ama telefonu sıfırlamadan yaptım ben.
Valla bende şarj normal gidiyor.Medya tarayıcı sorunu varmı bi bak bakalım.
Fazla şarj yemezmi4.3 te batarya daha iyiydi sanki sabah 6 buçukta çıkardım şarj % 55 şuan normal kullandım
Ben kurdum Türkçe şu anda her kurduğum da Türkçe oldu ama telefonu sıfırlamadan yaptım ben.

Ooo hadi hayırlı uğurlu olsun :-)Ben note2 yi sattım note 3 aldım darısı sızın basınıza note 4 alırsınız ınsallah da guncelleme sıkıntısından kurtulursunuz![]()
Note 4 merak ediyorum ben o yüzden beklemedeyim s5 ten sonra çıkıyo gelmesi yakındır herhalde![]()
driver yüklemesi yapman gerekiyor ufak bir dosya idi samsung usb driver gibi birşeydi galiba adıArkadaslar ben 4.4 dosyasını indirdim odin 3.09 u da indirdim telefon acikken pc goruyor fakat teli dowload moda alıyorum ne odin goruyor nede pc sebebi nedir
(PC DE INTERNET YOKTUR)
Ben bulamadımda link verebilirsendriver yüklemesi yapman gerekiyor ufak bir dosya idi samsung usb driver gibi birşeydi galiba adı
25 mb bir dosyaBen bulamadımda link verebilirsen
Eyvallah25 mb bir dosya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç bataryayı çıkartma gibi atraksyonlara girmedim normal dowload moda alip bagladim guncelledim de soyle bi sorun var kilit ekraninda pin yazma tusları asırı derecede kucukTelefonu download modunda pc ye bağla.
Bataryayı çıkart(kablo takılı olsun)
Driver yüklenecektir.