Ne diyosunO knox sayacı ota'yı etkilemiyor.Dahası kitkati yükledikten sonra download sayacı sıfırlandı bende![]()
Allahını seversen
Laaaaaaaan
dalga geçmiyosan bugün öğlen iş çıkışı direk kuruyorum aga o yee
müthiş habertehDownload sayacı diyorum knox sayacı değil![]()
yanlış okumuşum hayallerim yıkıldı 
İnş inşbu kez kitkat türkiyeye gelişi uzun sürmez adamlar 1 aydır çalışıyor![]()
versinler kardeşim allahın afrikası tunusu heryeri veriyor türkiye veremiyor olacak iş değil 
Almanyadan sonra fransaya geçtin sende hiç türkiye romu kullanmaz oldun herhalde kardeşRehber sorunu da çözülmüş yağ gibi akıyor sevindim ☺
valla yorumlar olumlu bende kuracam 
Aynen öyle valla ya almanya bulgaristan derken şimdi fransa sürümünü kullanıyorum :-D klavye de iyi olmuş 4×3 klavye geri gelmiş ifadeler eklemiş whatsapp daki gibi. Geliştirici seçeneklerinde işlem ayrıntıları yer almış filan genel olarak daha akıcı olmuş beğendim ama note 3 den özellik koyarlar s pen vs bekledim ama onlar yok maalesefAlmanyadan sonra fransaya geçtin sende hiç türkiye romu kullanmaz oldun herhalde kardeşvalla yorumlar olumlu bende kuracam
![]()
Note 3, S5 özellikleri koymazlar onu zaten kimse beklemesin onlar için ditto note 3 rom tercih edilebilir ama benim temennim inş reset atma sorunu ve bazen klavyenin sapıtması gibi sorunlar yokturAynen öyle valla ya almanya bulgaristan derken şimdi fransa sürümünü kullanıyorum :-D klavye de iyi olmuş 4×3 klavye geri gelmiş ifadeler eklemiş whatsapp daki gibi. Geliştirici seçeneklerinde işlem ayrıntıları yer almış filan genel olarak daha akıcı olmuş beğendim ama note 3 den özellik koyarlar s pen vs bekledim ama onlar yok maalesef

Klavye şu ana kadar gayet iyi t9 döndümNote 3, S5 özellikleri koymazlar onu zaten kimse beklemesin onlar için ditto note 3 rom tercih edilebilir ama benim temennim inş reset atma sorunu ve bazen klavyenin sapıtması gibi sorunlar yoktur![]()
tekrardan reset atma ya hiç denk gelmedimBende şuanda stock Türkiye 4.3 kurulu root bile yapmadım bayadır kullanıyorum bir kaç kere tlf kendi kendine res attı sonra klavye çok kullandığım kelimeleri unuttu sürekli aynı kelimeleri önüme getiriyo yazdıklarımı kaydetmiyo ara sıra yapıyo bunuKlavye şu ana kadar gayet iyi t9 döndümtekrardan reset atma ya hiç denk gelmedim
4.4 te bu sorunu yaşamassam zaten yorumlarınız oldukça olumlu gayet stabil rommuş 
Şu an için gayet stabil çalışmakta ki ben bir de cihazı sıfırlamadan direk yükledimBende şuanda stock Türkiye 4.3 kurulu root bile yapmadım bayadır kullanıyorum bir kaç kere tlf kendi kendine res attı sonra klavye çok kullandığım kelimeleri unuttu sürekli aynı kelimeleri önüme getiriyo yazdıklarımı kaydetmiyo ara sıra yapıyo bunu4.4 te bu sorunu yaşamassam zaten yorumlarınız oldukça olumlu gayet stabil rommuş
![]()

Bende şimdi öyle yapıyorum wipe yapmadan üstüne kuracam bakalım nası olacakCihazı sıfırlamadan direk odin ile kurdum Antutu Puanı
Şu an için gayet stabil çalışmakta ki ben bir de cihazı sıfırlamadan direk yükledim![]()
Kurdum
Biraz kullanayım yazarım şimdilik hoş görünüyo performansınada bi bakalımAynen oyle bende oyle yaptimŞu an için gayet stabil çalışmakta ki ben bir de cihazı sıfırlamadan direk yükledim![]()
hicbir sorun yok ama sifirlasammi diyede dusunmuyorum degil ilerde hata cikar falan diyeben 4.3 ü de sıfırlamdan kurdum herhangibi sorun yaşamadım hiç hatta 4.3 ün almanya ve bulgaristan sürümlerini kurdum sıfırlmadan sıkıntı yaşamadım aldığımdan beri hiç sıfırlamadım hatta üşendim tekrar baştan kurmaya herşeyiAynen oyle bende oyle yaptimhicbir sorun yok ama sifirlasammi diyede dusunmuyorum degil ilerde hata cikar falan diye

ART tam olarak hazır değil. Zaten kaldırdılar hiç bi 4.4.2 manifacturer romlarında onu göremezsin. büyük ihtimal sonraki android sürümünde direk art'a geçerler dalvik falan kalmaz.Şuana kadar 1 geçtim 800 lere bile gelmedi ram kullanımı. Bu arada art mi ne olacaktı 4.4.2 de ona rastlamadım bilen var mı
Bilgilendirme için teşekkürler.ART tam olarak hazır değil. Zaten kaldırdılar hiç bi 4.4.2 manifacturer romlarında onu göremezsin. büyük ihtimal sonraki android sürümünde direk art'a geçerler dalvik falan kalmaz.