Buyrun ram kullanımı apex kullaniyorum ve ram kullanımı gayet iyi durumda en fazla 700 mb civarı oluyor
Olsun cm varşuan deliriyorum kendimi yiyorum adeta bana telefon alırken arkadaş demişti note 2 al diye napacam lan o kadar büyük telefonu demiştim keşke ozaman ağzıma kürekle vursaymış![]()
cm buglarla dolu kurmayı hiç düşünmüyorum.Olsun cm var
kaç aydır geliştiriliyor hala gelmedi gelmiyecekte samsung kodları paylaşmadanStabili çıkınca yüklersin sende
Kurdum. Uygulamalari gizleme ayari gitmis ona sinir oldum. Birde group playe yuzde yuz bu sefer video paylas ozelligi gelir diyordum oda gelmemis.

4.3 stock halde luncher yok 1.21lere çıkıyor 3-5 uygulama açıp kapayınca
Buyrun ram kullanımı apex kullaniyorum ve ram kullanımı gayet iyi durumda en fazla 700 mb civarı oluyor
Şuana kadar 1 geçtim 800 lere bile gelmedi ram kullanımı. Bu arada art mi ne olacaktı 4.4.2 de ona rastlamadım bilen var mı4.3 stock halde luncher yok 1.21lere çıkıyor 3-5 uygulama açıp kapayınca
facebookta admine ne zaman gelir türkiyeye yine en son bizmi alırız diyorum çalışmalarımız devam ediyo en kısa zamanda yayında olacak diyo
acaba bunu kursam mı yine 2-3 ay geç gelirmi bize ?
normal türkiye 4.3 stock kullanıyorum root bile etmedim kaç aydır
Bu bölüm yine tam tahmin ettiğim gibi.
Benim knox sayacıda 1 ama bende böyle uyarı vermiyo en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyo güncelleme gelse ota üzerinden alabilirmiyim ben ne diyosun?
He okBende öyle demesinin nedeni romu yükledikten hemen sonra root + recovery atmış olmam![]()
:
peki root etmeden stock kullanırken güncelleme geldiğinde alabilecekmisin yoksa bu knox sayacı yüzünden artık güncelleme alamayacakmıyız sadece odinlemi bilgin varmı?