Note 2 4.3'ten sonra bataryadaki gariplik

Sponsorlu Bağlantılar

apiyigun111

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 4.3'ten sonra bataryadaki gariplik
Öncelikle 4.3 güncellemesine sonra batarya ömrü aşırı şekilde bir düşüş gösterdi. Ondan ziyade henüz %2de falan telefon kapanıyor daha sonra şarja takıp açtığımda sarj % 40-50lerde oluyor. Ama onun da ömrü çok uzun gitmiyor. Yaklaşık yarım saatte falan da o bitiyor. Başına gelen ve bana yardım edebilecek birileri var mıdır acaba?

xmustx

xmustx

Üye
note 2 yok ama s3 te sadece şarj hızlı bitiyo..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bir tür bug olmalı bendede var eğer kapalıyken şarja takarsam direk %48 den devam ediyor ve 10 dk de hemen kapanıyor

• Beğen
Tepkiler: apiyigun111

MaxipmaN

Üye
kapalı denemedim ama açıkken bir sorun yok 4.1.2 ile karşılaştırdım bataryayı etkiliyen daha fazla kullanılan ram miktarı başka bir neden göremedim,süreler neredeyse aynı eski sürüm ile

mericucar

Üye
ben bu sorunu 1.5 aydır yaşıyorum once bataryadan kaynaklı olduğunu düşündüm yeni batarya aldım sorun aynen devam etti değişik 4.3 romlar denedim yine olmadı 5 tane samsung şarj aleti denedim sorun yine devam etti artık tam telefonu satma aşamasına gelmiştim tesadüfen arkadaşın sarj aletini denedim (general mobile discovery) telefon % 7 ye geledi kapadım ve sarja takınca bir baktım normal sarj alıyor defalarca test ettim ve olumlu sonuç aldım belki saçma ama sorunu bu şekilde çözdüm

oylum61

Üye
USB kablonuzda sorun varsa olabilir.. Çin malı şarz aleti kullanmamaya özen gösterin..

mericucar

Üye
olay çin malı değil hocam 4.3 te bazı samsung telefonlarda bu srun oluyor 4.1.2 ye geri dönüş yapınca sorun tamamen ortadan kalkıyor

oylum61

Üye
bazen cihaz uyumsuzluğu yazılımından kaynaklanır garantin varsa servise gönder düzeltsinler düzelmezse yenisini yollarlar :D

Üst Alt