o zaman tr romunu indirip yine odin ile kurabilirizSamsung tr den guncelleme gelirse nolacak şimdi
Çok kullanınca oluyor ama açılışta 600 ile 700 mb arasıRam kullanımı arttı sende nasıl 1 gb altina inmiyor. Sorun yaratiyormu pek değil
Kardes yuklemek icin room mu yapmak lazim yaparsak garantisi gidiomus heraldegüle güle kullan![]()
Yok kardeş resmi sürüm zaten bunlar garanti dışı olmuyor. Kurmak için root filan da yapılmıyor zatenKardes yuklemek icin room mu yapmak lazim yaparsak garantisi gidiomus heralde
4x3 seçeneği android 4.3 te kaldırıldı diye biliyorum türkiye veya başka ülke romu diye değil almanya romu türkiye romu fark etmez hepsi aynı rom menü dilleri klavye dilleri istediğin dili kullanırsınevet klavyede zaten Tr dil yüklü ama sadece QWERT, Türkçe QWERT ve F klavye seçenekleri var önceden 4x3 seçeneği de vardı
4x3 klavye daha güzeldi bi kaç klavye denedim 4x3 olan ama sevmedim çözümü var mı acaba 4.1.2 de ki klavye olsa4x3 seçeneği android 4.3 te kaldırıldı diye biliyorum türkiye veya başka ülke romu diye değil almanya romu türkiye romu fark etmez hepsi aynı rom menü dilleri klavye dilleri istediğin dili kullanırsın

bilmiyorum hiç görmedim4x3 klavye daha güzeldi bi kaç klavye denedim 4x3 olan ama sevmedim çözümü var mı acaba 4.1.2 de ki klavye olsa![]()

turkCe oluomu yapincaYok kardeş resmi sürüm zaten bunlar garanti dışı olmuyor. Kurmak için root filan da yapılmıyor zaten
evet türkçeKardes tur
turkCe oluomu yapinca