Öneri note 2 4.3

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ya kardeş benim tel brick oldu galiba açılmıyor yazıda kalıyor bende not 3 e benzeyen rom vardı bunu yuklesem olurmu birde garanti nasıl geri gelir bozulup bozulmadıgını bilmiyorum bu verdiğiniz stock kursam gelirmi olurmu yardım pls
...abdurcanmk.... verdiği stock rom
Tam olarak ne oldu şimdi ne yaptın da öyle oldu

aşikar53

aşikar53

Üye
ya google play çalışmıyordu rec modda vipe ledim sonra gittişimdi senin verdiğin romu kurcam
dowland modda pc e taktımyapıyorum son bir diyeceğin varmı :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ya google play çalışmıyordu rec modda vipe ledim sonra gittişimdi senin verdiğin romu kurcam
dowland modda pc e taktımyapıyorum son bir diyeceğin varmı :D
Yapabilirsin sıkıntısı yok zaten gayet stabil :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
kardeş ben odini açtığımda gt-n7000 yazıo problem çıkarmı?
kardeş yapınca whatsapp sohbetim fln silincek mi :)
Ben direk format atmadan odin ile kurmuştum hiç bir uygulamam da silinmedi ama whatsapp sohbetinin yedeğini alabilirsin yinede bende gitmemişti herşey tamamen kalmıştı optimimize olmuştu :)

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
Ben direk format atmadan odin ile kurmuştum hiç bir uygulamam da silinmedi ama whatsapp sohbetinin yedeğini alabilirsin yinede bende gitmemişti herşey tamamen kalmıştı optimimize olmuştu :)
direk telefonu usb ile takıyorum ve pda kısmına o dosyayı seçip start diyorum bu kadarmı
direk telefonu usb ile takıyorum ve pda kısmına o dosyayı seçip start diyorum bu kadarmı
??
kardeş acelem var cevap verde yapim şu 4.3 üBi cevap vereydin

bydadaloglu

Üye
Evet aynen öyle yapıyorsum telefon yeniden başlayana kadar dokunmuyorsun

codblackops2

codblackops2

Üye
kardeş ben odini açtığımda gt-n7000 yazıo problem çıkarmı?
kardeş yapınca whatsapp sohbetim fln silincek mi :)
Tabiki çıkar ..kimse mi dikkat etmedi arkadas n7000 demiş. N7000 note 1 demek :hmmm

Ha eger telefonu note2yse sorun cikmaz tabi de:D

bydadaloglu

Üye
Telefonu kapatıpmı yapıyosun
Telefonu kapatıp orta tuş ses tuşlarının alt tuşuna badarak açıyorsun çıkan ekranda devam et dedikten sonra odin e start diyorsun o kadar son telefon işlem bitşnce kendisi yeniden başlıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Güncellemeler genelde sıraya göre değil, uyumluluğa göre veriliyor.Yani Türkiye'nin biraz arkalarda kalmış olması normal.

bydadaloglu

Üye
Bilmiyorum umurumdada değil ayın 1 inde almanya stock roomunu attım

bydadaloglu

Üye
Şimdiye kadar bir sorun yok şakır şakır çalışıyor

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp orta tuş ses tuşlarının alt tuşuna badarak açıyorsun çıkan ekranda devam et dedikten sonra odin e start diyorsun o kadar son telefon işlem bitşnce kendisi yeniden başlıyor.
Kardes peki telefon formatlanıyomu eskisi gibimi kalıyo he bide o islemi yaparken hafıza kartini fln cikarrimmi

bydadaloglu

Üye
Formatlanmıyor ama sen yinede her ihtimale karşı en azından rehberini yedekle hafıza kartı ve sim kartını da çıkar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Kardes peki telefon formatlanıyomu eskisi gibimi kalıyo he bide o islemi yaparken hafıza kartini fln cikarrimmi
Hafıza Kartını ve sim kartı çıkarmaya gerek yok format atmaya da gerek yok optimize oluyor zaten ama önerim temiz bi yükleme olması için bi format atıp öyle yükleme yapılması.

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartını ve sim kartı çıkarmaya gerek yok format atmaya da gerek yok optimize oluyor zaten ama önerim temiz bi yükleme olması için bi format atıp öyle yükleme yapılması.
Kardes bide şu yapımını kısaca anlatırsan

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Kardes bide şu yapımını kısaca anlatırsan
cihaza uygun stock romu indirip sonra Odini indirip indirme işlemlerini tamamlayın. Daha sonra İndirilen Stock romu Odin de PDA Bölümüne koyup telefonu Download modunda başlatın(ses kısma+home+power) açılacak ekranda ses açma tuşuna basın telefon download moduna girmiş olacak. Artık teli usb ile bağlayın odin görünce teli start a basıp işlemi başlatın. Genel olarak detaylar bunlar ODİN ile kurma hakkında görselli bir çok konu mevcut onlarıda incelemenizi öneririm

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
cihaza uygun stock romu indirip sonra Odini indirip indirme işlemlerini tamamlayın. Daha sonra İndirilen Stock romu Odin de PDA Bölümüne koyup telefonu Download modunda başlatın(ses kısma+home+power) açılacak ekranda ses açma tuşuna basın telefon download moduna girmiş olacak. Artık teli usb ile bağlayın odin görünce teli start a basıp işlemi başlatın. Genel olarak detaylar bunlar ODİN ile kurma hakkında görselli bir çok konu mevcut onlarıda incelemenizi öneririm
Eyvallah
kardeş odin için link verirmisin acill