Öneri note 2 4.3

Sponsorlu Bağlantılar

bydadaloglu

Üye
Hımm ona dikkat etmemiştim

bydadaloglu

Üye
Samsung tr den guncelleme gelirse nolacak şimdi

bydadaloglu

Üye
Ram kullanımı arttı sende nasıl 1 gb altina inmiyor. Sorun yaratiyormu pek değil

bydadaloglu

Üye
Yukledigimden beri elimde zorluyorum bataryayi napacak diye attigim zaman 80 lerde idi. Nerdeyse elimden birakmadim su an 45

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Ekran açık kalma süresi önceki versiyona göre daha iyi

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Birde şu veri var elimde ekran full kısık otamatik modda

bydadaloglu

Üye
Ekran görüntüleri

bydadaloglu

Üye
Ekte

Son düzenleme:
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Kardes yuklemek icin room mu yapmak lazim yaparsak garantisi gidiomus heralde
Yok kardeş resmi sürüm zaten bunlar garanti dışı olmuyor. Kurmak için root filan da yapılmıyor zaten

serdar_gs

serdar_gs

Üye
evet klavyede zaten Tr dil yüklü ama sadece QWERT, Türkçe QWERT ve F klavye seçenekleri var önceden 4x3 seçeneği de vardı
4x3 seçeneği android 4.3 te kaldırıldı diye biliyorum türkiye veya başka ülke romu diye değil almanya romu türkiye romu fark etmez hepsi aynı rom menü dilleri klavye dilleri istediğin dili kullanırsın

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
4x3 seçeneği android 4.3 te kaldırıldı diye biliyorum türkiye veya başka ülke romu diye değil almanya romu türkiye romu fark etmez hepsi aynı rom menü dilleri klavye dilleri istediğin dili kullanırsın
4x3 klavye daha güzeldi bi kaç klavye denedim 4x3 olan ama sevmedim çözümü var mı acaba 4.1.2 de ki klavye olsa :)

justkenzei

Üye
odin fail hatası veriyor neden acaba :/

bydadaloglu

Üye
S3 e 4.3 var elinde kimsenin

aşikar53

aşikar53

Üye
ya kardeş benim tel brick oldu galiba açılmıyor yazıda kalıyor bende not 3 e benzeyen rom vardı bunu yuklesem olurmu birde garanti nasıl geri gelir bozulup bozulmadıgını bilmiyorum bu verdiğiniz stock kursam gelirmi olurmu yardım pls
...abdurcanmk.... verdiği stock rom